Léto s AFOPem

Publikováno: 4. července 2016 | autor Redakce
Léto s AFOPem

Slunce, voda a prázdniny. Přátelé na dovolených a vy si říkáte co podniknout? Letošní léto jsme pro vás připravili sérii workshopů, které vám pomohou k lepším fotografiím a samozřejmě i ke zkrácení dlouhé chvíle ve chvílích dovolených a menšího pracovního zápřahu.

Připravili jsme pro vás sérii workshopů, kde bychom vám rádi, třeba i za nižší cenu, ukázali, že fotografování s námi může být zábava. Chceme vám představit již známé i neznámé lektory a lektorky, kteří se s námi na tomto letním projektu rozhodli podílet. Rozhodně se s nimi nebudete nudit, to vám můžeme slíbit už dnes.

A na co se můžete tedy těšit?

FOTOGRAFOVÁNÍ DĚTÍ V EXTERIÉRU

Alici Hrubou stojí za to poznat osobně. Je to velmi otevřený usměvavý a vstřícný člověk, kterému prostě budete věřit, že to co dělá, dělá dobře a že stejně tak to budete dělat vy sami. Workshop fotografování dětí v exteriéru bude tím, co zatím chybělo k tomu, abyste se na fotografie svých dětí se zalíbením podívali i za několik let anebo je pyšně ukazovali svým kamarádům a známým.

LETNÍ ŠKOLA FOTOGRAFIE V BRNĚ

Hledáte-li intenzivní fotografický kurz, který by vám příbližil veškerá fotografická témata, není nic jednoduššího, než se přihlásit do Letní fotografické školy Vítka Mádra. Ten vás efektivně provede fotografií od nutných a nudných základů až po témata tak líbivá jako je portrétní fotografie nebo vám ukáže, jak pracovat v ateliéru.

ÚHEL POHLEDU

Úhel pohledu je workshop, který již nějakou dobu v nabídce máme. Ale rozhodli jsme se mu dát trochu šťávy a s každým novým vyhlášeným termínem vám dát možnost podívat se na jiná architektonicky zajímává místa. Tentokrát se s Pavlem Kozdasem, ambasadorem ZEISS, podíváte pod jinou perspektivou do budovy Telefonica O2 a později se přesunute na tolik fotograficky líbivý Trojský most. To vše samozřejmě s možností vyzkoušet špičková skla ZEISS.

ZÁKLADY FOTOGRAFOVÁNÍ S MARKÉTOU LISTÍKOVOU

Základy fotografie již v nabídce máme. Ale věříme, že prázdninová výuka základů vám přijde vhod. I přes to, že kurz proběhne na přelomu července a srpna, věříme, že díky němu stihněte zapracovat na svém fotografickém stylu a z dovolených si již odvezete spoustu povedených snímků. Markéta Listíková má s podobnými kurzy mnohaleté zkušenosti a uvidíte, že základy se dají naučit i velmi interaktivně a zábavně.

Mimo tuto nabídku připravujeme ještě kurz Streetphoto pod dalším ambasadorem ZEISS Zděnkem Bínou. Již brzy vám kurz v nabídce představíme. Jestli vás jen trochu tohle téma láká, určitě sledujte na fb naší událost Léto s AFOPem, kde se veškeré aktualizace dozvíte a na vás bude se jen včas přihlásit. Po tomhle workshopu věříme, že streetphotu totiž totálně propadnete.

Váš AFOP

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.