CeBIT 2017 - platforma sturtupů bude ještě mezinárodnější

Publikováno: 7. listopadu 2016 | autor Redakce
CeBIT

V Evropě je nyní mnoho platforem startupů, ale žádná z nich se nerozvíjí tak rychle a nemá tak širokou mezinárodní účast jako   SCALE11 na veletrhu CeBIT. Půl roku před příští akcí jsou na palubě už další dva noví partneři.

SCALE11, platforma startupů na veletrhu CeBIT v Hannoveru, se bude v příštím roce prezentovat ještě mezinárodněji. Má po svém boku kromě již existující silné mezinárodní sítě dva další nové partnery. Jako partneři vystoupí v Hannoveru od 20. do 24. března 2017 při příští přehlídce SCALE11 Business Angels Netzwerk Deutschland (BAND) a také Swiss ICT Investor Club (SICTIC).  „Cílem partnerství je umožnit setkání investorů, zavedených podniků a nových startupů,“ říká Oliver Frese, člen představenstva veletržní správy Deutsche Messe AG. „Letos už bylo na veletrhu CeBIT více než   300 startupů ze 40 zemí. V příštím roce SCALE11 posílíme a do haly č. 11 umístíme přes 400 mladých podniků.“

Pro ještě rychlejší navazování kontaktů bude na výstavišti v hale č. 11 v rámci SCALE 11 poprvé zřízen „Investors Club“, který umožní společná jednání mladým podnikům a také potenciálním investorům.

V příštím roce by měla být platforma startupů SCALE11 ještě mezinárodnější. Zastoupeny zde budou nové země se společnými stánky.  Už nyní je například k účasti na společném stánku přihlášeno prostřednictvím Iran ICT Guild deset mladých podniků z Iránu.

O. Frese: „Chceme, aby byla hala č. 11 pro startupy, investory, zavedené podniky a politiky ještě atraktivnější. Do naší haly č. 11 chceme vnést dynamicky kreativní atmosféru mezinárodních   Coworking-Spaces také tím, že odstraníme velkou konferenční scénu a místo toho bude v centru dění několik akčních ploch.“

Chceme rozšířit formáty SCALE 11 i jejich obsah. K patnácti tematickým ostrůvkům přibudou další dva zaměřené na téma   Artificial Intelligence a Blockchain.

CeBIT – The Global Event for Digital Business

Veletrh CeBIT v Hannoveru je nejvýznamnější světová akce věnovaná digitalizaci hospodářství a společnosti. Každým rokem se na veletrhu CeBIT schází přes 3 000 firem a okolo 200 000 návštěvníků. V centru pozornosti jsou nejnovější technologie Artificial Intelligence, autonomní systémy, Virtual & Augmented Reality, humanoidní roboty a drony.    Megatrendy jako Big Data, Cloud, Internet of Things, Mobile, Security a Social Business budou prezentovány v rámci scénářů pro uživatele. Veletrh CeBIT zahrnuje výstavu, konference a  networking a je proto  povinným termínem pro firmy nabízející informační technologie a jejich uživatele.  Ve velkém počtu je na veletrhu CeBIT zastoupena také mezinárodní scéna startupů. V rámci přehlídky SCALE 11 se představí přes 400 startupů. Veletrh CeBIT 2017 se koná 20. - 24. března 2017. Partnerskou zemí veletrhu je Japonsko. Další informace na www.cebit.de.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.