Riot Games uzavírá partnerství s herními značkami OMEN a HyperX

Publikováno: 31. ledna 2024 | autor Redakce
hp-riotgames.png

Společnost Riot Games, tvůrce předních herních a esportových titulů, uzavřela rozsáhlé partnerství s HP Inc., globálním technologickým lídrem, stojícím za herními značkami OMEN a HyperX. Toto spojenectví hráčům na celém světě přinese nové herní a esportové zážitky.

„Jsme nadšení z nové spolupráce s Riot Games, s nimiž nás pojí transformační síla partnerství a inovací,“ řekla Josephine Tan, senior viceprezidentka a prezidentka herní divize společnosti HP Inc. „Toto spojenectví, které má potenciál změnit herní prostředí, propojuje nejmodernější technologie s herní společností, jež se zaměřuje na hráče více než kdo jiný. Společně jsme odhodláni poskytovat vývojářům, hráčům a profesionálům po celém světě bezkonkurenční herní zážitky.“

Nová spolupráce přináší nové obzory

V roli oficiálního technologického partnera Riot Games umožní tato spolupráce společnostem OMEN a HyperX oslovit vysoce angažované hráčské publikum Riot. Cílem je poskytnout nejlepší hardware a technologická řešení ve své třídě, jež podpoří zážitky z her od Riot Games – u milionů hráčů hrajících po celém světě, i v rámci populárních celosvětových akcí jako LoL Esports (League of Legends), VCT (VALORANT) a TFT Esports (Teamfight Tactics). Kromě toho bude nové partnerství znamenat spolupráci na vývoji nových herních produktů, technických inovací a marketingových kampaní, které hráčům po celém světě zpříjemní hraní a esport.

hp-riotgames.png

„Cílem společnosti Riot Games je stát se nejvíce ‚player-focused‘ herní společností na světě. Partnerství se společností HP nám umožní jít ještě dál ve vývoji zážitků, které nadchnou naše hráče,“ řekl John Needham, prezident divize Esports ve společnosti Riot Games. „Jako progresivní technologický lídr je HP perfektním partnerem, se kterým můžeme spolupracovat, a my se velmi těšíme, až se podělíme o to, co naše dva týmy pro hráče vytvoří.“

OMEN a HyperX budou součástí esportových turnajů

Riot Games Esports se rozrostla v celosvětově uznávanou esportovou značku, přičemž LoL Esports si udržuje pozici nejpopulárnějšího titulu na světě. VALORANT Champions Tour (VCT) se zase stala nejrychleji rostoucí akcí v oboru a s TFT Esports zahájila nové osobní esportové akce.

Značky OMEN a HyperX budou podporovat LoL Esports, VCT a TFT Esports na všech globálních akcích, včetně digitálních a lokálních aktivit pro fanoušky. V roce 2024 budou tyto značky vybavovat všechny globální akce Riot Games Esports ve hrách LoL Esports, VCT a TFT Esports svou oceňovanou řadou herních počítačů, monitorů a vybraných periferií.

Výhody nejen pro profesionály

Partnerství je vedeno společným cílem poskytnout hráčům dokonalý herní zážitek s herními tituly a produkty nové úrovně. OMEN, HyperX a Riot budou společně vyvíjet produkty určené speciálně pro Riot Games Esports. OMEN a HyperX budou mít možnost exkluzivně využívat duševní vlastnictví Riot Games z her League of Legends, VALORANT a Teamfight Tactics při marketingu svých produktů na významných akcích a konferencích.

Podrobnosti o společně vyvíjených herních produktech budou sděleny v budoucnu. Integrace značek OMEN a HyperX do globálních akcí Riot Games Esports bude mít premiéru během VALORANT Masters Madrid, první globální akce Riot Esports v roce 2024.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.