První výstava tvůrčích fotografií Tomáše Helíska s charitativním přesahem!

Publikováno: 3. prosince 2018 | autor Redakce
th-plakat-a3.jpg

Srdečně vás zveme na výstavu tvůrčích fotografií vícebojaře, jezdce na handbiku, fotografa Tomáše Helíksa

KDY A KDE:

14.12. 2018

19.00 hod.

Club 52, 1. máje 44, 77900 Olomouc

Tomáš Helísek je životní vícebojař,  jezdec na handbiku, fotograf a hlavně srdcař,který pomáhá v neziskovém sektoru.

Od narození je na vozíku a prodělal 13 operací páteře. Je z Olomouce, miluje život, lidi a i přes svůj handicap se snaží žít na maximum! Od roku 2011 se věnuje fotografii a do svých převážně reportážních děl dává kousek sebe, perspektivy a zajímavého podhledu, který dává jeho fotkám originální rukopis.

Jeho tvorba se skládá hlavně z  černobílých fotografii, zachycující emoce. V letošním roce byl součástí týmu prestižního AFO, podílel se na akcích jako je Majáles UP, Jsme ze stejné planety či Fingers Up. Rovněž miluje Olomouc, která nabízí mnoho míst, památek či budov k jeho tvůrčí činnosti.

14.prosince 2018 od 19:00 hodin zahájí svou #prvnivystavu v restauraci Club52.

Návštěvníky čeká večer plný fotek, hudby, dobrého jídla, ale součástí bude i módní přehlídka z dílny Martina Čapka a Petra Kaloudy.

V roce 2018 organizoval  #nultouvystavu v KAFE JAK LUSK. Ta byla předskokanem chystané výstavy v Club 52, která bude mít i charitativní přesah.

Výtěžek z dražby děl všech umělců tohoto večera poputuje na podporu nevidomých.

“Abychom dali večeru přidanou hodnotu, rozhodli jsme, že uspořádáme i charitativní dražbu našich děl. Rádi bychom podpořili TyfloCentrum Olomouc, které pomáhá lidem se zrakovým postižením. Proč TyfloCentrum? Toto spojení má smysl a bez zraku bych si nedokázal představit plno věci, které mám rád ač mám sám jiný handicap. Jako třeba focení, takže volba charitativní podpory byla jasná”, dodává Tomáš Helísek

Výstava fotografií potrvá do konce ledna 2019, poté budou fotky putovat po olomouckých místech - například Galerie Moritz.

Více informací k výstavě naleznete přímo zde!

Více o autorovi a jeho tvorbě najdete na www.tomashelisek.cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.