PRAGUE PHOTO SHOW 2019 – zažijte příběhy úspěšných fotografů

Publikováno: 14. srpna 2019 | autor Redakce
praguephotoshow-web-sirka.jpg

Máte rádi fotografii a zajímají vás příběhy skryté za úspěchem nejlepších českých fotografů? Pak si rozhodně nenechte ujít nový festival PRAGUE PHOTO SHOW, který proběhne již 22. září v pražském divadle ABC. Jak získali renomé a vystoupili z davu? Jaká byla jejich cesta k jedinečnosti a úspěchu? O tom všem bude řeč s předními českými fotografy. Talkshow slibuje skvělý zážitek a velkou inspiraci pro všechny, kdo rádi fotografují a chtějí se fotografováním bavit.

Divadlo ABC bude v neděli 22. září hostit jedinečnou akci, jež u nás nemá obdobu. V nabitém programu vystoupí mnoho skvělých českých fotografů a moderátoři zajistí, aby jejich vyprávění mělo spád, vtip a energii. O svých úspěších i neúspěších a o cestě za jedinečností budou hovořit takové osobnosti, jako například Antonín Kratochvíl, Jan Saudek, Tomki Němec, Tomáš Třeštík, Jan Šibík, Martin Rak a další fotografové s jedinečnými příběhy. Fotografování divoké přírody, sportu, krajiny, ale i reportážní a komerční užitá fotografie, portrét a móda, to vše v rámci programu zazní. Jeden den informací a zážitků, které nenajdete on-line!

Součástí programu bude také soutěž o zajímavé ceny pro návštěvníky festivalu, autogramiády a pokud byste toužili odnést si originální fotografii některého z vystupujících hostů, budete mít možnost si ji zakoupit v charitativní aukci ve prospěch Nadace Leontinka.

Nechte se inspirovat a přijďte se pobavit na festival fotografů pro fotografy i milovníky fotografie. I FotoVideo u toho bude jako jeden z partnerů.

Kompletní program a prodej vstupenek najdete na stránce festivalu www.praguephotoshow.cz.

Doplněno po festivalu: video ve zprávách můžete zhlédnout zde (po přeskočení reklamy zprávy, minuta 16:47)

praguephotoshow-web-vyska.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.