Partnerství EISA a ISE

Publikováno: 22. listopadu 2016 | autor Redakce
ISE2017_Icon_MediaPartner

Je tomu jen několik dní, co se naše evropská asociace EISA stala partnerem významné světové přehlídky integrovaných systémů ISE. Tato akce se opět vrací na známé výstaviště  RAI Amsterdam ve dnech 7 - 10 února 2017. Bude to již 14. setkání největších světových výrobců AV a integračních systémů, přehlídka, která se za tuto dobu rozrostla do nevídaných rozměrů.

Ročník 2017 se tedy koná ve vyhlášeném konferenčním a výstavním centru RAI Amsterdam a bude historicky největším. Nejviditelnějším příkladem nové dimenze tohoto světového setkání je přidání nové haly (hala 9) a reorganizace všech výstavních ploch tak, aby umožnili prezentaci všech zájemců a současně maximalizovali zážitky návštěvníků.

Všechny tyto změny znamenají nárůst vystavovatelů a výstavního prostoru a očekávaný nárůst návštěvníků během čtyř dnů této přehlídky. Už veletrh ISE 2016 zlomil rekord v počtu počet registrovaných účastníků (více než 65000), kteří se rozhodli shlédnout produkty, služby a řešení více než 1100 předních světových výrobců AV zařízení a servisních společností.

ISE 2017 určitě přitáhne odborníky činné v systémové integraci, včetně výrobců, distributorů, prodejců, dodavatelů a konzultantů. Přehlídka je také klíčovou událostí pro koncové uživatele z celé řady průmyslových odvětví, včetně vzdělávání, sportu, firemních zařízení, pohostinství a veřejných akcí. Této očekávané show se zúčastní odborníci z více než 150 zemí a budou mít možnost navázat nové obchodní vztahy a prohlédnout si více než 1000 nových produktů.

Na ISE 2017 budou k vidění i další vzdělávací technologie spolu s již zavedenými oblastmi, jako jsou: Digital Signage a Digital Out of Home, Unified Communications, Smart Building, Professional Audio, Residential Solutions, a Smart Building

„Pre-show events“ a „At Show Events“

Veletrh ISE je nejen svou rozsáhlou prezentační výstavou, ale i jejími vzdělávacími prvky, jakými jsou různé pre-show a show akce, které každý rok nabízí. Tyto akce odstartují v pondělí 6. února dvě konference - Audio fórum a stavebním konference Smart a veletrh pak bude pokračovat řadou doprovodných akcí v každý svůj výstavní den.

Pokud chcete sledovat opravdu ty nejnovější informace o tomto veletrhu, vystavovatelích a nabízených produktech, podívejte se občas na webové stránky Integrated Systems Europe: www.iseurope.org

Pokud máte zájem o registraci, registrujte se zde: https://registration.n200.com/survey/0hlzs6anfdarp

Pokud se chcete registrovat a ušetřit tak 150,- EURO za registrační poplatek, navštivte www.iseurope.org a použijte náš speciální registration code 392283.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.