Otevřete si prosincové FotoVideo!

Publikováno: 22. listopadu 2017 | autor Redakce
FotoVideo 12/2017

Prý se pěkný časopis pod stromeček na celý rok stává velkým vánočním hitem? Nás nemusíte podporovat na různých crowdfundingových webech či ve startupech, jsme prý také pěkní… Nám stačí, když nám budete věrní a předplatíte si nás. Je to tak! I běžné nákupy vám dnes vozí až domů, tak proč běhat po obchodech, když nás můžete mít každý měsíc doma v pohodlí a za skoro polovinu běžné prodejní ceny a navíc ještě s dárkem?

Jo, prosincové vydání je jako vždy předvánoční a tak je plné podstromečkových nápadů a doporučení. Hlavně v té praktické a technické části. Přední část časopisu, kterou nazýváme inspirativní je přeci jenom trochu více diskuzní. V rozhovorech i nad fotografiemi jsme se i tentokrát snažili nabídnout vám mix toho nejlepšího, co se v tom našem fotografickém prostředí nabízí a vyskytuje.

Když ocitujeme z jeho úvodníku: „Poslední vydání roku 2017 přichází v hodně obrazové formě tak, abychom vás moc nezatěžovali technickými podrobnostmi, které si můžete stejně přečíst na našem webu www.ifotovideo.cz. V obrazové a tedy inspirativní části přicházíme s nabídkou, ze které by si mohl vybrat snad každý. Je až překvapující, kolik toho fotograficky krásného se v našem prostředí rodí. A čtěte a prohlížejte si pozorně, většina námi publikovaných záběrů je buď zcela nových, anebo alespoň exkluzivních. V nádherném a obsáhlém rozhovoru se Štěpánkou Stein dokázala Romana Marie Jokelová opravdu vynikajícím způsoben získat to, co si jinde nepřečtete. A to je jen první díl připraveného, dvoudílného seriálu. Štěpánka je výborným člověkem, který se nebojí být otevřený a hovořit o problémech vztahujících se k současné fotografické scéně.“

Nebojte se projít toto poslední vydání 21. ročníku existence našeho typicky českého a slovenského časopisu od začátku až do konce a zase třeba zpět a všimněte si třeba také, že sedmnáctý ročník naší slavné soutěže Fotograf roku je pomalu za námi a my všichni už pilně bojujeme v ročníku osmnáctém. Ta soutěž je fakt nekonečná!

Přejeme vám ty nejkrásnější svátky a vybíráme namátkou z nabídky obsahu prosincového vydání časopisu FotoVideo:

  • INSPIRACE: DAN VOJTĚCH – PŘÍBĚH FOTOGRAFIE
  • Jak nafotit živé logo známé fotografické firmy z desetimetrové výšky?
  • INSPIRACE: ŠTĚPÁNKA STEIN – DIALOG…
  • První část velkého povídání o stavu naší fotografie a školství a vůbec.
  • GITZO INSPIRUJE: PUNCTUM IMAGES
  • Rozhovor s Jakubem Vlčkem, mágem postprodukce o jeho práci a studiu.
  • PRAXE: PETR HORÁLEK V HVĚZDNÉM ROZHOVORU
  • Patří astrofotografie jen hrstce vyvolených? Můžete polemizovat nad nebeskými snímky!
  • PRAXE: JAK NA MAKRO LEVNĚ?
  • Petr Jan Juračka jako vždy perfektně poradí. Víte, že fotil na hřbitově?
  • SOUTĚŽ FOTOGRAF ROKU: „KOUZLÍME ČERNOBÍLE“
  • Kdopak nám zvítězil v posledním kouzelném tématu sedmnáctého ročníku?

Zvolte si naše předplatné pod stromeček! Darujte ho sobě nebo svým blízkým Je v něm zase novinka! Pořiďte si čtenářskou pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu!

Chcete ušetřit téměř polovinu částky za nákup našeho časopisu FotoVideo a využít jí jinak? Předplaťte si nás! V každém případě dostanete výhodný dárek (pod stromeček?) dle vašeho výběru a to jeden i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete.

Objednávejte hned a vybírejte  zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.