Oslavili jubilejní 50 miliontou CEWE FOTOKNIHU

Publikováno: 21. listopadu 2017 | autor Redakce
50 miliontá CEWE FOTOKNIHA

Před 12ti lety šlo o „pouhou“ novinku v oblasti fotoslužeb, dnes se jedná o jeden z nejpopulárnějších fotografických produktů.

O čem je řeč?

O CEWE FOTOKNIZE. Na konci září byla vyrobena jubilejní 50 miliontá kniha ve Francii.

Pro CEWE zákazníky jsou jejich osobní vzpomínky plné emocí tou nejdůležitější esencí fotoproduktů. To je také případ D. Maclera, autora jubilejní 50 milionté CEWE FOTOKNIHY. Co o své knize říká:

„Jsem si jistý, že budu ještě za 20 let listovat svou knihou. Moji přátelé by totéž asi neudělali s fotkami uloženými na pevných discích. Papír je mnohem osobnější,“ říká náš zákazník D. Maclere.

„Když jsem se vrátil z dovolené v africké Tanzanii, tak jsem se nejvíc těšil na to, až se vrhnu na fotky. Baví mě fotit a snad ještě víc následné třídění fotek a retušování, u kterého vzpomínám na zážitky,“ dodává.

CEWE FOTOKNIHA je světově nejprodávanější fotografická kniha a neustále se rozvíjí. Přidali jsme nové typy papíru, video v knize a mnoho dalších funkcí, které umí program na sestavení, který je zdarma ke stažení.

Slavnostního ceremoniálu k příležitosti 50 milionté CEWE FOTOKNIHY se účastnil i čestný host Yann Arthus-Bertrand, který jako fotograf a environmentalista spojuje radost z fotografování s ekologickým závazkem. Tento francouzský fotograf je známý především svými leteckými fotografiemi.

Evropský úspěch

Představení 50 milionté CEWE FOTOKNIHY ve Francii ukazuje, že společnost CEWE se sídlem v Oldenburgu je nejen aktivní v celém Německu, ale také se stala vedoucí evropskou fotografickou službou. S přibližně 3500 zaměstnanci je CEWE nyní přítomna ve 24 evropských zemích. Důležitou roli zde hraje intenzivní spolupráce s příslušnými obchodními partnery. Existuje například dlouhodobé partnerství mezi CEWE a FNAC ve Francii. V České republice prodávají CEWE FOTOKNIHU značky FOTOLAB, dm, Rossmann, Teta a Globus.

Více o fotoknize CEWE naleznete zde.

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.