Ohlédnutí z Minigalerie

Publikováno: 14. ledna 2023 | autor Redakce
slavik.jpg

Vážení přátelé Minigalerie, toto oslovení můžete slýchat již od roku 2006, kdy tato galerie vznikla. Za tuto dobu jsme pro Vás, příznivce, kteří se poté stali přáteli Minigalerie, uspořádali již 149 výstav.

Za každou tou výstavou je příběh jednoho, či několika autorů, kteří nám svou tvorbou otevřeli svůj svět a ten se snažili předat nám ostatním. Bez rozdílu, všichni autoři Vám moc děkují za krásné vernisáže, na které nejsou opravdu moc zvyklí. Velmi oceňují zdejší atmosféru a opravdový zájem.

04.jpg

Člověk má jen pár přátel, stejně tak je má i Minigalerie. Není Vás opravdu mnoho a pokud bude mít Minigalerie byť jen jediného přítele, tak výstavy budu nadále konat.

03e.jpg

Dovolím si tedy všem návštěvníkům poděkovat za dosavadní důvěru a velmi se těším na shledání se svými přáteli při nějaké vernisáži v roce 2023. Chystáme opět řadu velmi zajímavých výstav a jako malé pozvání by mohla třeba být výstava fotografa Petra Slavíka, kterého si firma Nikon zvolila jako svého ambasadora pro ČR.

slavik.jpg

Petr Slavík je fotograf, cestovatel a dobrodruh narozený s láskou k divočině. Držitel mezinárodních ocenění v oblasti wildlife fotografie a titulu fotograf roku v soutěži Czech Nature Photo. Autor fotografických publikací Divoká srdce, Blízká setkání a spoluautor knihy Divoká planeta. Tvůrce námětu a producent filmové trilogie Ve stopě predátora, kterou na televizní obrazovky uvedla stanice Prima Zoom. Organizátor a průvodce expedic do nejodlehlejších koutů divočiny.

Za Minigalerii Pavel Novotný

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.