O vášních a emocích v lednovém FotoVideo

Publikováno: 17. prosince 2015 | autor Redakce
FotoVideo 1/2016

Nabízíme vám začínající, už dvacátý ročník našeho unikátního, českého, foto-video měsíčníku, jehož první vydání právě otevíráte. Chceme vám všem tímto nejen moc poděkovat za to, že nás pořád více a více čtete, ale všem, co si nás opravdu kupují za to, že si nás kupují a tím nás moc a moc podporují…

Protože je zima, i když trochu zatím mírná, a k tomu i krásný čas přelomu dvou roků, je toto naše vydání takové zahřívací, prostě trochu více o krásných, fotografických vášních. Ostatně co bychom to byli za fotografy, kdybychom ke svému koníčku či dokonce profesi přistupovali chladně a bezcitně, že? Víme, že vaše snímky a videa jsou vášní, citů a emocí plné, a že tomu tak bude stále, například i v naší soutěži Fotograf roku. Vždyť každá fotografie, každý film je příběhem, který nemůže být plochý a bezcitný. Tak o tom to naše první vydání roku 2016 opravdu je a o tom bude i tento nový rok celý! Těšíme se na něj s vámi.

Vybírejte si z obsahu lednového vydání časopisu FotoVideo například:

  • Fotoudálost: ÚSPĚŠNÁ KNIHA SÁRY SAUDKOVÉ „TA ZRZAVÁ“ / Sára Saudková vydala knižně svoji verzi o Janu Saudkovi
  • Portfolio: FOTOGRAF LUKÁŠ WAGNETER FOTÍ S VÁŠNÍ / Potkat ho, odchytit ho, najít ho, pokecat s ním… 
  • Soutěž: CZECH PRESS PHOTO MÁ PŘEKVAPIVÉ VÝSLEDKY / Dvě patra příběhů a ještě něco k tomu. Pojďte na výstavu na Staromák!
  • No Limits: PETR KOŘÍNEK A JEHO HDR EMOCE / „Hodně fotím do černobílé a používám trochu HDR“
  • Soutěž z Gitzo: JAK FOTÍ MISTR TOMÁŠ TŘEŠTÍK? / „K focení jsem se dostal vlastně náhodou“. Jak ho neznáte!
  • Praxe: REVOLUČNÍ FOTOGRAFICKÝ EDITOR V DIGIŠKOLE / Čtěte rozsáhlý test nástroje, který musíte mít nejen pro vaše skvělé fotografie
  • Technika: MY CLOUD OD WESTERN DIGITAL / Ono to už dnes fakt není jen o zálohování… Mějte své snímky a videa a domácnost jako v pokojíčku!
  • … a další a další!

A pokud chcete další a další spoustu inspirativních a praktických materiálů, tak lednové vydání časopisu FotoVideo najdete na novinových stáncích a v kvalitních prodejnách tisku po celé České i Slovenské republice a samozřejmě v digitálních kioscích v elektronické podobě.

A pokud jste spokojení s tím, co vám v každém vydání nabízíme, objednejte si hned předplatné časopisu FotoVideo v papírové i elektronické podobě a budete ho mít stále u sebe. Je už fakt čas si nás předplatit! Koupí našeho předplatného ušetříte téměř 40% vašich výdajů oproti koupi v běžné prodejně. A ještě si můžete vybrat dárek! A nezapomeňte, že v každém vydání najdete více než 20 nejlepších snímků z aktuálně vyhodnoceného tématu soutěže Fotograf roku a další desítky čtenářských snímků z našich bohatě dotovaných soutěží!

Předplatné časopisu FotoVideo je i výborným VÁNOČNÍM DÁRKEM – (JEŠTĚ TO STIHNETE!) pro každého, kdo rád fotí či natáčí video a chce své fotografování stále zlepšovat.

 

 

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.