Nová porota soutěže Fotograf roku

Publikováno: 30. listopadu 2016 | autor Redakce
17. Fotograf roku

S novým ročníkem Fotografa roku jsme přivítali další dva členy v porotě soutěže.

Pánské duo Zbyněk Cincibus a Michal Fanta vyvážilo dámské duo Michaela Sýkorová a Marta Černická. Od prvního kola 17.Fotografa roku hodnotí všechna soutěžní témata čtyřčlenná porota. Pojďme si je představit!

ZBYNĚK CINCIBUS

zbynek-cincibus.jpg

Je jabloneckým rodákem a žije v tomto krásném městě dodnes. První kontakty s fotografií zažil jako většina z amatérských fotografů s otcem, když zavřen v koupelně objevoval kouzlo světla.

MICHAL FANTA

michal-fanta.jpg

"Mou tvorbu jste mohli vidět v tuzemském i zahraničním tisku a mé fotografie visí na stěnách v různých koutech našeho světa. Své portfolio občas aktualizuji na michalfanta.com a mé myšlenky, rozhovory s fotografy a další aktivity spojené s fotografováním najdete na www.odcloneno.com."

MICHAELA SÝKOROVÁ

michaela-sykorova-web.jpg

"Miluji malováním světlem. Miluji fotografii."  Fotografii se věnuji 11 let a dnes je mým koníčkem i obživou. Jsem absolventkou Institutu Digitální Fotografie, protože k dobré profesionální fotografii je potřeba nejen fascinace světlem, ale i zvládnutí fotografického řemesla. Fotografování je pro mne způsob jak zachytit nepřebernou rozmanitost a krásu světa, ve kterém žijeme.  Mé fotografie jsou k vidění na stránkách www.michaelasykorova.cz a www.easyphoto.cz

MARTA ČERNICKÁ

marta-cernicka-web.jpg

Fotografuji přibližně od roku 2005. Ráda fotím českou legendou Flexaret VI, který mi velmi učaroval. Pohled na matnici Flexaretu je zcela něco jiného, než pohled do hledáčku digitální zrcadlovky.

Více o Martě Černické a její tvorbě najdete na jejích stránkách www.cernicka.cz

Více o soutěži Fotograf roku najdete zde.


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.