Minifolio: Jan Zemánek – specialista tématu měsíce Kouzlo lidského těla

Publikováno: 1. března 2019 | autor Redakce
minifolio-jan-zemanek-1000x600px.jpg

„Je mi 30, žiju v Letovicích na Moravě v České republice. Jsem fotograf, hudebník, youtuber a snílek. Jsem především glamour fotograf. Při glamour focení mi jde o zachycení krásy a přitažlivosti ženského těla. Glamour pro mě znamená také zachytit andělskou krásu modelky. Fotím i portréty, zamilované páry, artové fotky a další, ale dál se budu nejvíc věnovat glamour a nude artu,“ říká o sobě Jan Zemánek na svém webu a já jsem se rozhodla s Honzou připravit pro náš časopis FotoVideo malý rozhovor.

Rozhovor vedla: Simona Nálepková, odpovědi a foto: Jan Zemánek, patreon.com/janzemanek, instagram.com/janzemanek, facebook.com/janzemanekcom, janzemanek.com

Ahoj Honzo, díky za poskytnutí rozhovoru pro náš časopis FotoVideo. Naše povídání se váže k březnovému soutěžnímu tématu s názvem Kouzlo lidského těla. Vím, že máš několik zajímavých portrétů nádherných slečen. Prozradíš nám, kam na tak krásné modelky chodíš?
Mám to štěstí, že po devíti letech focení na volné noze už se mi holky ozývají samy, takže nemusím nikoho nikde shánět a vlastně to tak bylo vždycky. Jsem si jistý, že mi nejvíc pomohlo, když jsem na svůj blog psal příběhy z každého focení, což se v posledním roce překlopilo do natáčení videí, a holky to prostě láká.

Jakým způsobem svoje fotografie upravuješ? Jaké programy v postprocessu používáš a jak dlouho ti přibližně trvá úprava jedné fotografie?
...

Celý článek si můžete přečíst v březnovém tištěném (nebo elektronickém) vydání časopisu FotoVideo!
Více z obsahu březnového vydání nadjete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.