KVADRÁLY - výstava fotografií Jiřího Hellera

Publikováno: 27. srpna 2019 | autor Redakce
heller-cz---kvadraly---kopie.jpg

Po vystavení výběru těch největších "pecek" z mého souboru www.KVADRALY.CZ (v Galerii Konvent Mikulov) můžete navštívit tentokrát pražskou výstavu.

Galerie FSv si vás dovoluje pozvat na zahájení výstavy fotografií Jiřího Hellera.

Vernisáž se koná 4. září 2019 v 17:00 v Galerii FSv, Fakulta stavbní ČVUT v Praze - první podlaží budovy B.

25.jpg

Na výstavě autor vydraží jednu ze svých fotografií. 
Výnos dražby bude věnován dobročinné organizaci Zdravotní klaun. V České republice působí 86 zdravotních klaunů, kteří pravidelně navštěvují 62 nemocnic, 8 domovů pro seniory a 2 hospice. Posláním zdravotních klaunů je tvořit uvolněné prostředí ve zdravotnických zařízeních, přinášet radost a dobrou náladu na místa, kde se jich příliš nedostává.

26.jpg

Autor zahraje na didgeridoo a indiánskou flétnu.

Jiří Heller je profesionální fotograf, člen výběrového profesního sdružení Asociace profesionálních fotografů ČR. Vede galerii World WebPhoto Gallery, která je mediálním partnerem naší fakultní Galerie FSv. Je známý jako moderátor řady fotografických eventů, které mnohdy také sám organizuje. Na výstavě představí stěžejní cyklus své volné tvorby nazvaný Kvadrály.

181.jpg

---------------------------------------------------------

Galerie FSv na Fakultě stavební v Dejvicích. Nová, nyní dvouletá, výstavní platforma nabízí pod vedením kurátora Galerie FSv i mnoha jejích jednotlivých výstav pana Miloše Sedláčka prostor studentům i vyučujícím Fakulty stavební ČVUT a jejich hostům. Své fotografie šperků zde vystavovala např. členka APF ČR paní Ivana Matějková Havlíková, v loňském roce pak vynikající Vladimír Brunton své portréty, akty a zátiší. Na podzimní výstavu zde se společně připravují Jaroslav Kučera, Jan Šilpoch a Karel Cudlín.


Výstava potrvá od 4. do 30. září 2019,
Otevřeno je od pondělí do pátku od 9.00 hodin do 20.00 hodin.


Zahájení výstavy se bude konat ve středu 4. září 2019 v 17.00 hodin. 

Pro tento den jsem si pro návštěvníky připravil i dražbu jednoho obrazu ve prospěch Nadace Zdravotní klaun.... Těším se na výstavu a na setkání s Vámi... 

Ing. Jiří Heller
HELLER.CZ s r.o
umělecká fotografie,
fotografické služby a marketinkmajitel a jednatel společnosti Galerie WWG.CZ
Galerie FSv
KVADRÁLY.CZ
Galerie WWG.CZ
ENZO - Medové dny
deník moderního psa
www.enzorika.cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.