Jsme v porotě soutěže Red Bull Illume

Publikováno: 18. prosince 2015 | autor Redakce
Scott Sefas

Před časem jsme vás informovali o spuštění soutěže Red Bull Illume roku 2016. Teď vám můžeme prozradit, že šéfredaktor časopisu FotoVideo se stal součástí odborné poroty této soutěže.

Profesionální a amatérští fotografové z celého světa můžou předložit své ohromující fotky ve světově největší fotografické soutěži akčních a dobrodružných fotek Red Bull Illume. Fotografická soutěž znovu ukáže vynikající a kreativní snímky, vášeň, životní styl a kulturu lidí, kteří se objevili před objektivem. Účastníci můžou nahrávat své snímky až do 31.3.2016 a hrát tak o velké ceny, být součástí výstavy Red Bull Illume Exhibit Tour, která poputuje po celém světě.

Fotografové můžou přihlásit až pět snímků do každé z jedenácti kategorií, kromě nové "Mobilní kategorie". Tam není žádný limit pro nahrávání fotografií, když budou akční, lifestylový nebo sekvenční. Jděte na redbullillume.com a podívejte se na kompletní seznam kategorií. Snímky budou hodnoceny mezinárodní porotou složenou z 5 foto editorů z předních mezinárodních magazínů a jejich úkolem bude vybrat 55 nejlepších snímků, včetně vítěze z každé z jedenácti a jednoho absolutního vítěze. A jedním z těchto editorů je i šéfredaktor Rudolf Stáhlich.

VÍCE O SOUTĚŽI NAJDETE ZDE.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.