Jedeme opět na karneval do Benátek s dárkem!

Publikováno: 19. prosince 2016 | autor Redakce
Benatky 2017

Náš tradiční výlet na fotografický workshop do italských Benátek se nezadržitelně blíží. Ti, kteří s námi byli, mají co vyprávět i ukazovat a ti, kteří pojedou letos, se mají s námi na co těšit. Pojedete opět a třeba i poprvé? Pokud ano a přihlásíte se a zaplatíte včas, dostanete od nás krásný dárek.

Tentokrát se náš workshop vedený zkušeným a místa znalým lektorem koná ve dnech 17 – 19. února 2017, místa v autobuse se již plní a tak je dobré se přihlásit nejlépe hned. Skvělá parta a výborné, fotografické zážitky zaručeny. A nebojte se, nikdo vás nebude vláčet další kilometry po podivných zákoutích tak, jak to můžete zažít u neprofesionálních organizátorů!

Takže si to shrňme jako obvykle:

  • Příjezd je zajištěn PŘÍMO na parkoviště u historického centra, kde vše další je v dosahu pěší chůze nebo benátskými loďkami.
  • Čas je plánován na brzké ranní hodiny  - pro možnost zachycení jedinečné atmosféry probouzejícího se města, bez pozdějšího přívalu běžných turistů.
  • Masky během dne pózují, vystavují se na odiv a ani focení detailů není žádný problém. Několikrát za den proběhne průvod a vyhlašování vítězných masek.
  • A vy můžete část dne využít i k návštěvě dvou půvabných ostrůvků: Burano a Murano.
  • Po celý den bude s vámi v Benátkách doprovod - LEKTOR, ke kterému se můžete připojit, pokud si sami nezvolíte jiný program. Pro případné konzultace vám bude k dispozici v autobusu během večerního pátečního transportu.
  • Pro více informací piště na fv.workshopy@atemi.cz

A ten dárek? Pokud se na tento zájezd přihlásíte přes nás (fv.workshopy@atemi.cz), získáte tak voucher na půlroční elektronické předplatné časopisu FotoVideo. Voucher Vám zašleme na Váš e-mail ihned po uhrazení částky za workshop.

Tuto pozvánku včetně dalších, budoucích a aktuálních informací ohledně obsazení autobusu a ohlasů těch co pojedou, samozřejmě najdete i na našem facebooku: https://www.facebook.com/www.iFotoVideo.cz/

HARMONOGRAM:

  • V pátek v 17. 2. v 18 hodin odjezd z Prahy (přistoupit bude možné ještě v Písku a Českých Budějovicích) a mezi 5 – 6 hodinou ranní příjezd do Benátek.
  • Mezi 21. a 22. hodinou večerní se vydáte zpět do Prahy, kam dorazíte v nedělních dopoledních hodinách.

CENA:

2650,- Kč

Své dotazy a objednávky pište na fv.workshopy@atemi.cz.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.