Huawei do Evropy přináší dvojici originálních smart hodinek

Publikováno: 18. března 2023 | autor Redakce
huaweimwc23-022723-140757-ci2-5488.jpg

Společnost Huawei představila inovativní technologie a vlajkové produkty. Tématem letošního veletrhu MWC bylo „Průvodce inteligentním světem“, proto Huawei zvolil pro svou výstavní plochu podobu technologické oázy a návštěvníkům veletrhu tak přinesl zážitek propojující inteligentní technologie a společenské trendy

Seznamu produktů představených na výstavě vévodí například smartphone HUAWEI Mate 50 Pro nebo chytré hodinky HUAWEI WATCH Buds a HUAWEI WATCH GT Cyber. Společnost Huawei rovněž v rámci své expozice pořádá zajímavé aktivity, jako jsou obsáhlé rozhovory s mezinárodními průmyslovými a ekologickými partnery nebo prezentace nejnovějších inovací a chystaných strategií.

huaweimwc23-022723-141438-ci2-5538.jpg

„Huawei Consumer BG na veletrhu MWC 2023 zaujal svou prezentací a je odhodlán nadále poskytovat svým spotřebitelům vysoce kvalitní produkty a služby, uvedl Kevin Ho, provozní ředitel společnosti Huawei Consumer BG. „Společnost bude pokračovat ve sdílení výsledků svých výzkumů a vývoje a bude nabízet stále více inovativních produktů a služeb, které si jistě oblíbí uživatelé po celém světě“, dodává.

Novinky mezi chytrými telefony v čele s HUAWEI Mate 50 Pro

V roce 2022 si společnost Huawei udržela vedoucí postavení v oblasti vývoje chytrých telefonů, a to díky hned několika modelům – doslova průlomovému smartphonu Mate Xs 2, oceňovanému Mate 50 Pro i oblíbené a stylové řadě HUAWEI nova 10. Tyto nejnovější produkty jsou na veletrhu MWC 2023 ukázkou toho, že Huawei vyniká nejen v oblasti fotografie, ale také v technologiích skládacích telefonů a že rozumí potřebám mladých uživatelů.

huaweimwc23-022723-165025-ci2-5658.jpg

Mate 50 Pro se stal lídrem zásluhou několika skvělých funkcí, mezi které patří například nastavitelná 10stupňová fyzická clona. Tento chytrý telefon přináší nejlepší možný zážitek z oblasti technologických inovací od Huawei. Také mimořádně lehký, tenký a vysoce odolný HUAWEI Mate Xs 2 posouvá možnosti mobilních telefonů se skládacím displejem na novou úroveň. A v neposlední řadě i HUAWEI nova 10 pokračuje v inovacích v oblasti selfie fotografií a přináší funkce jako natáčení videa současně zadní a přední kamerou nebo dokonalé zaostření portrétů.

Kromě toho společnost Huawei 26. února během HUAWEI XMAGE Salon v Barceloně zveřejnila svůj „HUAWEI XMAGE Trend Report 2023“ a pozvala odborníky, aby společně diskutovali o závěrech výzkumu a posoudili vývoj vztahu mezi technologiemi a tvůrci.

Chytré hodinky v neotřelých podobách

V průběhu minulého roku přinášela chytrá nositelná elektronika Huawei spotřebitelům po celém světě vylepšené možnosti na základě inovací v oblasti designu, výrobního procesu i softwarových a hardwarových funkcí.

huaweimwc23-022723-140348-ci2-5437.jpg

Huawei na předchozí úspěchy navázal na letošním veletrhu MWC představením dvou nositelných produktů, které demonstrují nejmodernější technologie ve své oblasti. HUAWEI WATCH Buds kombinují prvky bezdrátových sluchátek a chytrých hodinek a nabízejí uživatelům větší pohodlí díky integraci těchto dvou zařízení do jednoho celku. Model HUAWEI WATCH GT Cyber nabízí snadno měnitelný vzhled a jistě tak dokonale uspokojí potřeby mladých uživatelů a jejich touhu po sebevyjádření téměř ve všech možných situacích.

Kromě inovativních hardwarových produktů dosáhla společnost Huawei významných úspěchů i v oblasti softwaru. Prostřednictvím vývoje vlastních funkcí, jako jsou HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™, umožňují nositelná zařízení svým uživatelům monitorovat zdraví a sportovní výkon na profesionální úrovni.

Promyšlený ekosystém pro vývojáře i uživatele

Prezentace Huawei Mobile Services (HMS) ukázala vývojářům aplikací celou škálu možností. Samotným vývojem aplikací počínaje a monetizací konče. Ekosystém HMS přináší celou škálu benefitů pro uživatele zařízení a zároveň se snaží motivovat a posílit postavení vývojářů aplikací.

Také AppGallery je dnes dostupná ve více než 170 zemích, přičemž měsíční počet aktivních uživatelů dosáhl 580 milionů a stále roste. Tato platforma pomáhá partnerům dosáhnout efektivní distribuce tím, že poskytuje vysoce kvalitní propagační zdroje, a tak i spotřebitelům může nabídnout rozmanité aplikace, které reagují na aktuální trendy v digitálním světě.

huaweimwc23-022723-154348-ci2-5613.jpg

O propagaci a zasažení velkého počtu uživatelů se postará například platforma Petal Ads, která disponuje vlastním mediálním zázemím. Petal Ads mají přístup k více než 53 000 mediálním kanálům po celém světě, které pokrývají na 190 různých odvětví a dosahují k více než 730 milionům uživatelů zařízení a aplikací Huawei po celém světě.

Závazek k technologickému výzkumu a pokroku v roce 2023

Huawei drží prvenství v počtu žádostí o patent a dosahuje skvělých výsledků v rámci hodnot duševního vlastnictví. Podle údajů zveřejněných společností IFI CLAIMS Patent Services, která je poskytovatelem celosvětové patentové databáze, zaznamenala společnost Huawei v posledních dvou letech stabilní počet patentových přihlášek, který se z devátého místa v roce 2020 vyšplhal do roku 2022 až na čtvrtou příčku.

Získáním 2836 patentů, což představuje nárůst o 2 %, se tak společnost Huawei stala jedním z největších držitelů patentů na světě. Mimo to investoval Huawei v uplynulém desetiletí do výzkumu a vývoje více než 845 miliard čínských jenů, je držitelem více než 45 000 autorizovaných patentových rodin, přičemž více než 90 % tvoří patenty na vynálezy.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.