Gigant fotografického příslušenství na českém i slovenském trhu!

Publikováno: 15. března 2018 | autor Redakce
VITEC IMAGIN SOLUTION

Na nedávné tiskové konferenci v Praze, které jsem měl tu čest se zúčastnit, byli vybraní novináři seznámeni s novinkami v zastoupení velké řady známých značek fotografického a video příslušenství.

text: Rudolf Stáhlich

VitecGroup Italia Spa

vitec-imaging-solutions-logo-black-rgb.jpg

Všechny ty změny týkající se značek Manfrotto, Gitzo, Lastolite, Colorama, National Geographic, Xume, Lowepro a JOBY má na svědomí právě dravá a světově aktivní společnost VitecGroup Italia, která je vlastní a zajišťuje jejich celosvětovou distribuci.

Pan Stefano Finessi, Global Sales Director, který byl na zmíněné tiskové konferenci hlavním řečníkem nastínil vizi této celosvětové jedničky v oblasti fotografického příslušenství, informoval o účasti firmy na veletrzích v Indii a na Středním východě a představil své dva hlavní české distribuční partnery, kterým připadá úkol dalšího rozvoje prodeje uvedených značek na trzích v ČR a SR.

EKG, s.r.o.

EKG,s.r.o.

EKG 21 s.r.o. je dceřinou společností firmy EKG s.r.o., která na českém a slovenském trhu zastupuje od roku 1995 několik světových značek fotografického příslušenství. EKG 21 je výhradně českou společností a jejími zakladateli jsou RNDr. Miroslava Ehlová a Ing. Václav Kárník. Mezi její největší zákazníky patří vedle mnoha dalších přední čeští a slovenští prodejci jako jsou Centrum Foto Škoda, Megapixel, Fotolab CZ, Fotolab SK, ALZA a Prolaika.

Dnem 1. 3. 2018 se společnost EKG 21 s.r.o. stala oficiálním a výhradním zastoupením značek Manfrotto, Gitzo, Lastolite, Colorama, National Geographic a Xume. Bude zajišťovat velkoobchodní distribuci, marketingové aktivity a servis. Brněnská společnost Hama, která měla dosud zastoupení a distribuci značky Manfrotto tedy v této oblasti končí.

Světově známé a u nás oblíbené značky Lowepro a JOBY, které nyní patří také VitecGroup Italia zůstávají v ČR i SR výhradně zastupovány, dováženy a velkoobchodně distribuovány společností Olympus Czech Group, jak uvedl na této tiskové konferenci pan Martin Bořil, produktový manažer společnosti Olympus Czech Group.

Stabilizované a rostoucí trhy

„Český a slovenský trh jsou pro naší společnost klíčovými trhy Evropy“, uvedl v závěru své prezentace pan Stefano Finessi a poděkoval všem přítomným i za současnou i budoucí spolupráci.

vitec-imaging-solutions-logo-black-rgb.jpg

manfrotto-mini.jpg lastoline-mini.jpg gitzo--mini.jpgng-mini.jpg colorama-mini.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.