Fujifilm představuje FUJIFILM X FESTIVAL

Publikováno: 3. září 2018 | autor Redakce
Fujifilm Festival

Fujifilm Europe GmbH Česká republika představí na podzim první ročník fotografického festivalu FUJIFILM X FESTIVAL.

KDY A KDE:

25.10. - 28.10. 2018

areál Golf & Ski resort Ostravice

Návštěvníky bude čekat přes 80 skupinových workshopů, přednášek, školení a besed zaměřených nejen na fotoaparáty značky FUJIFILM.

Česká pobočka Fujifilm Europe GmbH pořádá první ročník festivalu ve spolupráci se specializovanou prodejnou fototechniky FUJIFOTO a pobočkami Fujifilm Europe GmbH Polsko a Slovensko.

„Chceme přijít s něčím novým, co zasáhne širokou fotografickou komunitu v České republice, ale i na Slovensku nebo v Polsku. Fujifilm má spoustu talentovaných fotografů, kteří jsou schopni své know-how předat dále do komunity. Forma čtyřdenního „soustředění“ daleko od Prahy a shonu velkoměsta nám proto přijde nejlepší volbou,“ říká o festivalu Vladimír Makudera, Key Account Manager Fujifilm X-Series.

V rámci workshopů a přednášek se návštěvníci setkají s FUJIFILM X-Photographers jak z České republiky, Slovenska a Polska, tak i dalších zemí. Program bude zaměřený na široké spektrum fotografických i video žánrů, ale i na zpracování fotografií a tvorbu videa od samotného natáčení přes střih, až k finálnímu exportu.

Přednášky, školení a besedy budou probíhat přímo v Golf & Ski resort Ostravice.

Na festivalu bude zajištěna možnost zapůjčení fototechniky Fujifilm včetně veškerého fotografického příslušenství, jako jsou stativy, filtry, stabilizátory pro natáčení videa a další. Pro návštěvníky, kteří se zajímají o tisk fotografií, budou na místě k dispozici tisková řešení Fujifilm.

Kompletní program bude zveřejňován postupně v průběhu a září.

Prodej vstupenek na festival i na jednotlivé workshopy bude probíhat přes web fujifoto.cz.

Veškeré informace o festivalu budou dostupné na webu xacademy.cz.

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.