FotoVideo ŽIVĚ - šéfredaktor o časopisu a soutěži Fotograf roku

Publikováno: 30. března 2016 | autor Redakce
KurzyŽIVĚ_1

Šéfredaktor Rudolf Stáhlich byl pozván do studia na Chodově, kde se natáčejí praktická videa a také talkshow a tento celý projekt nese krásný název KurzyŽIVĚ.

V téměř osmiminutovém rozhovoru se podíváte na nové dubnové FotoVideo, ze kterého jsme vybrali nejzajímavější články a přiblížíme Vám soutěž Fotograf roku.

Více už v samotném videu

KurzyŽIVĚ_2

Více o projektu KuryŽIVĚ

Projekt je internetovou televizí, která vysílá kurzy bezplatně a v přímém přenosu. Kurzy si následně můžete zakoupit pro pozdější sledování s doživotní licencí. Kurzy vedou špičky v oboru a nemusíte se bát nudných přednášek, vše je vedeno zábavnou formou.

Čas jsou přece peníze, radost a zážitky. Nebo ne? Díky tomuto projektu si osvojíte vědomosti v oblasti filmu a videa, fotografování, byznysu, designu, programování nebo životního stylu. Videokurzy nejsou jen nudné popisy, které někdo čte z manuálu. KurzyŽIVĚ „Jedou na živo“, aby vás vtáhli do problematiky a pokud něčemu nebudete rozumět, tak se prostě zeptáte. Součástí řešení problému je také konzultace s ostatními uživateli. A jestli některý z kurzů nestihnete, tak si jednoduše můžete přehrát jeho záznam.

Více informací o tomto projektu najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.