FotoŠkoda week: Vychutnejte si fotoinspiraci a videozábavu!

Publikováno: 18. června 2020 | autor Redakce
FotoŠkoda week: Vychutnejte si fotoinspiraci a videozábavu!

Ačkoliv se nemůžeme v červnu potkat na tradičním FotoŠkoda Festu, můžete oslavit společně fotografii a svou lásku k ní v týdnu od 22. do 28. 6. během FotoŠkoda weeku, který bude z velké části probíhat on-line. Vše lze z pohodlí domova a užíijete si i besedy s ambasadory různých značek a debaty se specialisty fototechniky.

7 dní oslav fotografie

Fotografie je vášeň, bez které si neumíme představit život. A protože víme, že jste na tom úplně stejně, chceme ji s vámi pořádně oslavit! Namísto FotoŠkoda Festu, který byl bohužel zrušen, máte možnost zúčastnit se akce FotoŠkoda week, jenž proběhne od 22. do 28. 6. a na který budete mít přístup zdarma.

Během něj se každý den můžete těšit na milou společnost známých fotografů a ambasadorů renomovaných značek Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Sigma, DJI a Leica, kteří vám přes streamovanou besedu přiblíží různé fotografické žánry, a také zástupců jednotlivých značek a našich specialistů, kteří vám představí žhavé novinky ze svého portfolia. Při streamech bude zástupce značek zpovídat náš hlavní recenzent Luděk Bouška, kterého znáte z workshopů i živých streamů.

Co by ale byl fotografický týden bez možnosti si něco vyzkoušet rovnou v praxi. Můžete se proto těšit i na komorní workshopy a photowalkyVaškem KřížkemKevinem V. TonemVojtou KubcemMartinou HoudekMarkem Lampartem, kde si v úzkém kruhu vyzkoušíte různé fotografické disciplíny a kde vám bude po celou dobu k dispozici lektor, který vám zodpoví jakékoli dotazy.

Po celou dobu trvání FotoŠkoda weeku budete moci využít také speciálních nabídek na fototechniku a příslušenství, které vám produktoví specialisté představí, ale také si ho budete moci vyzkoušet a osahat. Po celou dobu můžete také vyletět do oblak a zamířit různých koutů světa na výstavě Petra Jana Juračky.

V tištěném či elektronickém červnovém čísle časopisu FotoVideo najdete:

FOTÍME PŘÍRODU: JAN STRIA

„Vyrůstal jsem v malebném Podkrkonoší“

MAKROFOTOGRAFIE: PAVEL KRÁSENSKÝ

Každý fotograf má své vlastní a ověřené finty

MINIFOLIA: ATTILA ZINČAK A FRANTIŠEK TÓTH

Specialisté tématu měsíce soutěže Fotograf roku

SOUTĚŽ: EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020

Seznamte se s vítězi národního kola

HOYA STARSCAPE A PETR HORÁLEK

Hvězdná obloha je opomíjené přírodní dědictví

PRAXE / SERIÁL: MALEDIVY – VELKÉ DIVY

Petr Horký a potápění nejen k vrakům

TEST MONITORU: EIZO ColorEdge CS 2731

Vladimír Čech mladší testuje a bilancuje

CEWE Photo Award 2021 odstartovala

Slavná a u fotografů celého světa oblíbená fotografická soutěž právě začala

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÍ 6. TÉMATU – CYKLISTÉ, BĚŽCI, CESTOVATELÉ A POUTNÍCI

Šesté kolo Fotografa roku 2020 bylo o zachycení pohybu a k tomu neodmyslitelně patří expoziční režim priorita času/závěrky

S naším předplatným ušetříte, a ještě dostanete dárek zdarma!

Předplaťte si nás, máte nové možnosti a jde to velmi rychle a můžete i po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti kusech, či… jak se vám to bude líbit

Je na čase ušetřit a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60% jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

Červnové FOTOVIDEO láká do přírody

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.