FotoŠkoda FEST: Nekonečná inspirace pod jednou střechou!

Publikováno: 19. dubna 2018 | autor Redakce
FotoŠkoda FEST

Další ročník oblíbeného FotoŠkoda FESTU se blíží! Již tradičně nás čeká týden plný vzdělávání, vizuálních zážitků a sdílení zkušeností. Pro všechny fotografické nadšence je připraven bohatý program s více než 100 akcemi. Nechte se unášet na vlně fotografie!

KDY A KDE:

Tentokrát se na něj můžete těšit v týdnu
od 28. 5. – 3. 6. 2018

Centrum FotoŠkoda a palác Langhans


Nekonečná inspirace pod jednou střechnou! #Fotoskodafest

Prostory Centra FotoŠkoda i celého paláce Langhans se po půl roce opět naplno otevírají všem příznivcům fotografie. Prožijte již pojedenácté týden plný workshopů, přednášek, výstav, produktových novinek a především inspirativních zážitků. Naposledy jste se mohli FotoŠkoda FESTU zúčastnit na podzim, kdy navzdory rozmarům počasí vznikla skvělá atmosféra, měli jste možnost vyzkoušet si techniku v praxi a zachytit na své paměťové karty či filmy řadu originálních snímků.

Prohlédněte si program na www.fotoskodafest.cz, který je pro vás na jarním festivalu připraven a který bude postupně doplněn  o další skvělé akce. Opět potkáte nespočet oblíbených českých tváří, ale i několik zahraničních hostů. Prohlédnout si budete moci i doprovodnou výstavu v Minigalerii a u partnerů FotoŠkoda Festu v  Leica Gallery Prague, Nikon Photo Gallery a Czech Photo Centre.

Zaostřete na fotografickou špičku i nové tváře

V hodnotě základního vstupného, které činí 490 Kč, získáte možnost vstupu na mnoho desítek workshopů, přednášek a dalších akcí. Program si můžete sestavit podle svých zájmů a časových možností. Na akcích se na vás těší jak ostřílení profesionálové fotografické scény, tak nadějní začínající fotografové. Během přednášek si můžete poslechnout o jejich projektech a čerpat inspiraci z jejich dosavadní tvorby, na workshopech si pod vedením specialistů vyzkoušíte fotografování konkrétních témat na vlastní kůži. Samozřejmostí je i možnost testování fototechniky jednotlivých garantů. Vyberte si, co je vám blízké, a vytvořte si vlastní program!

Fotografické sny na dosah

Na festivalu opět nebudou chybět ani produktové prezentace oblíbených značek – Nikon, Canon, Olympus, Fujifilm, Sony, Zeiss, Leica, Hasselblad, Panasonic, Pentax, Fomei a další. Specialisté a zástupci jednotlivých firem vám budou k dispozici po celý týden a k dispozici pro vás budou mít nejžhavější novinky, ale i ostřílené stálice ze svých produktových řad.

Chcete se dozvědět více, sledujte Facebook, Instagram a blog Centra FotoŠkoda.

Dejte o sobě vědět, kam jdete #fotoskodafest

Více informací a program k jedinečnému FotoŠkoda FESTU naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.