Fotokurz portrét s Radkem Drbohlavem

Publikováno: 17. února 2019 | autor Lenka Zlatohlávková
Foto: Radek Drbohlav

Radek Drbohlav vás zve na svůj druhý termín oblíbeného fotokurzu. Jelikož první termín se naplnil za pouhé dva dny, tak je otevřen další termín, na který se můžete objednat.

Fotokurz se koná 26. – 28. 4. 2019   v pensionu Na Suché http://www.pensionnasuche.cz/

Co můžete očekávat

Kurz bude zaměřen na portrétní fotografii. Naučíte se, jak vyfotit portrét v ateliéru i v přirozeném světle. Dozvíte se základní pravidla pro focení portrétu, jak nastavit fotoaparát a jak pracovat se světlem (vytvořeným i přirozeným). Následně vás naučí základy postprocesu tak, abyste urazili při úpravě fotky velký skok dopředu a každý jste dokázal udělat skvělou retušovanou fotku.

Prozradí vám postupy, ke kterým se dopracoval za posledních 9 let a které budou lehce pochopitelné a přitom efektivní. Nebudete se zabývat zbytečně technickými procesy, ale vše vysvětlí tak, abyste mohli rozvíjet své vlastní workflow a přitom měli zafixované postupy, bez kterých se při postprocesu neobejdete. Budete udivení, co dokážete sami svojí intuicí a z kurzu si odnesete své vlastní fotky, ze kterých budete mít radost.

Na místě bude připraven provizorní ateliér s veškerým vybavením, které je potřeba – včetně kvalitních fotoaparátů (Nikon D800, Nikon D500, Nikon D610) a objektivů (řada Sigma Art, Nikon 24-70mm, Nikon 85/1,8).

Navíc si zkusíte i noční fotku s následnou postrpodukcí (pokud bude zájem).

Těšit se můžete i na příjemnou atmosféru v útulném pensionu Na Suché s plnou penzí (snídaně, oběd, večeře) a ubytováním. Starat se o vás bude Radek Drbohlav a dva zkušení lektoři.

Co budete potřebovat

Svůj fotoaparát (ateliérové blesky budou synchronizovány s Nikon), objektiv (nejlépe ohnisko 50 – 85) a vybavení, na které jste zvyklí(stativ, grafický tablet apod.) notebook s instalovaným Adobe Photoshopem (ideálně verze CC). Ale můžete přijet klidně jen s dobrou náladou, protože vše vám zde můžeme zapůjčit.

Lektoři

Radek TEOPE Drbohlav – vítěz mnoha fotosoutěží, mimo jiné vítěz Fotografie roku časopisu FotoVideo a soutěže Fotograf roku (rok 2017 i 2018), fotograf velmi úspěšného projektu LVT aneb LIBEREC VE TVÁŘÍCH (tři ročníky navštívilo tisíce lidí), fotograf známých osobností(P.Liška, H.Čermák,B.Strýcová atd)

Petr Struhovský – fotograf, který má velké zkušenosti a talent

Zbyněk Cincibus – známý český fotograf, který posbíral několik i světových cen, je předsedou jabloneckého fotoklubu Balvan, lektor fotografie v organizaci Vikýř a mimo jiné i porotce soutěže Fotograf Roku

Cena fotokurzu a co zahrnuje

Cena 6.200 Kč je zaváděcí a proto je spíše podprůměrná oproti jiným fotokurzům. Obsahuje víkend plný focení, kde vám budeme vždy připraveni poradit, plnou penzi a ubytování. A doufáme v příjemně strávený čas s dobrou partou. Dále jako bonus dostanete každý flash disk s nahranými akcemi, strukturami a overlays z mé dílny – tím si hodně zkrátíte cestu v postprodukci a budete se moci soustředit jen na váš cit a představy o výsledné fotce.

Počet členů fotokurzu je omezený na počet deseti lidí, abychom se mohli každému individuálně věnovat. K závaznému objednání fotokurzu je třeba složit na účet zálohu ve výši 2 tis Kč.

Rádi vás na místo fotokurzu dopravíme z Liberce(třeba nahlásit)

Více informací najdete ZDE.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.