FOTOEXPO PŘEDSTAVÍ 1. ROČNÍK CESTOVATELSKÉ FOTOGRAFIE

Publikováno: 15. srpna 2018 | autor Redakce
cestovatelska-fotografie-auto.jpg

Novinkou letošního ročníku FOTOEXPO je sekce Cestovatelské fotografie, která představí jedinečné zážitky zachycené na fotografii odvážnými fotografy cestovateli. Čekají na vás poutavá vyprávění za dobrodružstvím krajin blízkých i vzdálených.

putováním pouštními dunami Maroka, procestujte napříč Asii z Moskvy do Bangkoku, nechte se učarovat vrcholy Himalájí, výjimečnými barvami Srí Lanky a mnohým dalším.

Rádi cestujete a fotíte? Neváhejte a zapojte se se svou fotografií z cest do soutěže o hodnotné ceny FOTOTALENT 2018. Tématem za kategorii cestovatelské fotografie je pro letošní ročník Asie, kontinent mnoha kultur. Barevná a plná jedinečných chutí. Nechte své cestovatelské zážitky promluvit skrze příběhy fotografie a zachyťte opravdovost vzdáleného kontinentu.

Dalšími tématy soutěže jsou:

  • Krása hor
  • Umělecký akt
  • Opuštěné budovy

Neváhejte a nejpozději do 15. 9. 2018 pošlete své unikátní snímky na e-mail fototalent@terinvest.com.

Ke snímku je nutné dodat název snímku, místo pořízení fotografie, zvolené téma, jméno a  příjmení autora, telefonické a korespondenční spojení.

O nejlepší fotografii každé kategorie rozhodne odborná porota. Vyhlášení výsledků soutěže a předání hodnotných cen proběhne na veletrhu FOTOEXPO 2018.

Dále na vás čekají specializované workshopy, přednášky a projekce renomovaných českých a slovenských fotografů a prezentace fototechniky předních fotografických značek. Součástí programu bude rovněž vyhlášení nejkrásnější fotomodelky v soutěži MISS FOTO.

Těšit se můžete také na fotografickou stage plnou temperamentu exotických dívek.

Oprašte fotoaparáty a přijďte objevit aktuální trendy, rozšířit si obzory, získat nové kontakty na šestý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2018, které se uskuteční dne 20. 10. 2018 již tradičně v prostorách Národního domu na Vinohradech v Praze!

Zůstaňte v obraze a sledujte aktuality veletrhu FOTOEXPO přímo zde a nebo na facebookovém profilu veletrhu.

fotoexpo.jpg


Hlavní partner sekce Cestovatelská fotografie:

fotoexpedice.jpg

 

Partneři:

jota-nakladatelstvi.jpg national-geographic-portfolio.jpg nikon-web.jpg koktejl-logo.jpg travel-digest.jpgphototools.cz.jpg riegl-photo-laboraty.jpg

 


Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.