Focus Nordic začíná distribuovat filmové skenery Pacific Image

Publikováno: 26. února 2024 | autor Redakce
02-126948.jpg

Jedním z nejefektivnějších a nejoblíbenějších způsobů digitalizace analogových negativů pro zveřejnění na sociálních sítích, tisk, sdílení s blízkými nebo archivaci je použití specializovaného filmového skeneru.

" Jsme opravdu nadšeni, že můžeme začít distribuovat vysoce kvalitní filmové skenery Pacific Image na většině trhů, kde působíme," říká Rebecca Laanemets, produktová manažerka společnosti Pacific Image, která je ve Focus Nordic zodpovědná za všechny analogové produkty.

"Společnost Pacific Image má dlouhou historii výroby profesionálních skenerů, a to jak pod vlastní značkou, tak i pro jiné značky na trhu."

01-126945.jpg

Produktová řada zahrnuje několik různých modelů pro různé potřeby, například skenery pro spotřebitele, jako je Power Film, který dokáže dávkově skenovat rozřezané negativní proužky, nebo profesionálnější skenery, jako je Power Slide X, který dokáže skenovat časopisy s až 50 osazenými diapozitivy.

01-126948.jpg

Skener Image Prime Film 120 Pro Plus poskytuje profesionální výsledky při skenování 120 filmů a podporuje širokou škálu formátů negativních a pozitivních filmů. Díky třířádkovému snímači CCD tento skener vyniká při pořizování snímků v působivém 48bitovém maximálním rozlišení 6400 dpi, což zajišťuje vysoce kvalitní skenování.

04-126944.jpg

Klíčové specifikace

  • Skenery pro spotřebitele i profesionály
  • Snadné dávkové skenování
  • Dodaný software CyberView PF135-Plus pro zvýšení kvality obrazu
  • Všechny produkty společnosti Pacific Image Electronics využívají ke snímání skutečné lineární matice CCD RGB.

Všechny skenery Pacific Image se vyznačují vysokým rozlišením obrazu s velkými hodnotami D-Max a působivou barevnou hloubkou.

126945-pacific-image-prime-film-120-pro-plus-fp-09671-hq.jpg

Dodávaný skenovací software CyberView PF 135-Plus vám umožní vytěžit z filmových negativů maximum, například pomocí: Digitální redukce šumu, která izoluje a spravuje šum (zrno) v oblastech světel i stínů bez ztráty detailů obrazu. Technologie Magic Touch odstraňuje vady filmu a odstraňuje prach a škrábance. Software také pomáhá obnovit vybledlé barvy starých filmů, což vede k živým a sytým barvám.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.