Focus Nordic nově distributorem ZENDURE pro SR

Publikováno: 23. ledna 2023 | autor Redakce
zendure-5-zendure-superbase-pro.jpg

Společnost Focus Nordic s hrdostí oznamuje, že se stala distributorem značky Zendure pre Slovensko. Zendure přináší portfolio robustního designu, všestranných a špičkových řešení v rychle rostoucích oblastech na trhu, jako jsou přenosné napájecí stanice, přenosné solární panely a domácí systémy pro skladování energie.

Technologie skladování energie od společnosti Zendure si v krátké době vydobyly vedoucí postavení na světovém trhu a od svého vzniku v roce 2013 nashromáždily více než 60 inovativních patentovaných technologií.

zendure-6-zendure-superbase-pro.jpg

Jsme velmi rádi, že se společnost Zendure stala naším členem, říká Karsten Rath, ředitel pro prodej a rozvoj obchodu. Jedná se o segment produktů, o kterém jsme přesvědčeni, že během roku 2023 poroste a zároveň doplní naše stávající portfolio kreativních značek pro tvůrce obsahu.

Od svého založení společnost Zendure stále uvádí na trh inovativní produkty a dosahuje rychlých průlomů v klíčových technologiích skladování energie a přenosného napájení. Přenosné zdroje energie mohou nabíjet kamery, drony, notebooky a další zařízení a řešit tak problémy s napájením při venkovní zábavě, každodenní potřebě, a dokonce i pomoci nastartovat vozidlo v nouzi.

zendure-9-zendure-superbase-pro.jpg

Přenosné napájecí stanice

Přenosné napájecí stanice jsou mobilní dodavatelé energie, kteří vám usnadní práci. Přenosné napájecí stanice jsou nutností, pokud chcete dosáhnout dokonalého venkovního pracoviště, kempujete nebo se připravujete na výpadek proudu a potřebujete jednoduchý způsob, jak nabít více než desítku výrobků, včetně těžkých spotřebičů.

zendure-4-zendure-superbase-pro.jpg

Ať už vás příští natáčení čeká v hlubokých lesích, vysoko na vrcholu hory nebo při natáčení venkovního videa, přenosné napájecí stanice se vám mohou velmi hodit. Můžete snadno napájet svůj chytrý telefon, fotoaparáty a veškeré vybavení, které potřebujete.

Přenosné napájecí stanice značky Zendure jsou vybaveny silným výstupem, několika různými možnostmi připojení a zajímavými funkcemi, mají GPS a 4G IoT hardware a jsou první solární nabíječkou na trhu, která podporuje použití 4G mimo síť.

zendure-01-121909.jpg

Přenosné solární panely

Pokud se lidé chtějí zcela odpojit od sítě, je solární energie tou správnou volbou. Proto společnost Zendure navrhla vlastní přenosné solární panely.

Panely využívají monokrystalické solární články nové generace, které maximalizují účinnost přeměny a dosahují až o 22,5 % lepších výsledků než podobně hodnocené polykrystalické solární panely za špatných světelných podmínek.

Panely jsou vybaveny odolnou konstrukcí, nastavitelným stojanem pro ideální úhel a lze je zapojit v sadách do sebe.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.