Epson uvedl na trh základní DTG tiskárnu s bílým inkoustem pro potisk tmavého textilu

Publikováno: 17. února 2024 | autor Redakce
dtg-scn01.jpg

Společnost Epson uvedla na trh první základní DTG (Direct to Garment) tiskárnu, která dokáže tisknout přímo na tmavý i světlý textil.

Model SC-F1000 doplňuje špičkovou řadu hybridních DTG a DTF (Direct to Film) tiskáren společnosti Epson a bude zvláště zajímavý pro nadšence, maloobchodníky a malé podniky, které vyžadují nákladově efektivní řešení s flexibilitou tisku na širokou škálu typů tkanin, ať už světlých nebo tmavých.

Díky jedinečné technologii tiskové hlavy PrecisionCore Micro TFP společnosti Epson ve spojení s technologií kontroly trysek NVT, které zajišťují výjimečnou kvalitu a stabilitu obrazu, je SC-F1000 jedinou tiskárnou ve své kategorii, která obsahuje bílý inkoust, díky kterému může tisknout přímo na tmavé oděvy a přímo na fólii.

dtg-scn01.jpg

Kvalita obrazu je dále vylepšena použitím inkoustů Epson UltraChrome DG2, které snižují prosakování žluté a černé, zatímco živý barevný profil podtrhuje bohatost grafických návrhů.

Schopnost tisku DTG i DTFilm poskytuje modelu SC-F1000 flexibilitu tisku na širokou škálu typů tkanin, což zákazníkům umožňuje tisknout na produkty včetně triček, mikin, tašek a polštářů. Tiskárna je proto ideální pro tisk na místě v reálném čase.

dtg-tec05-01.jpg

Díky vysoce kompaktnímu designu, který je ideální pro maloobchodní prostředí, lze model SC-F1000 instalovat na menších pracovištích, a díky absenci ventilátoru jej lze snadno umístit ke zdi. Model SC-F1000 se snadno používá a nabízí řadu funkcí, které poskytují intuitivní, přesný a vysoce kvalitní tisk. Velké otevírací víko například zjednodušuje proces umístění oděvu nebo fólie na tiskový stůl a snímače tiskového stolu detekují nerovnoměrné nastavení, aby se předešlo chybám při tisku. Produkt také nabízí automatické nastavení mezery, které nastaví tiskový stůl na optimální výšku pro tisk bez ručního zásahu.

epson-surecolor-f1070-hybrid-dtg-dtf-printer-bundle-with-platen-set-dtg-bundles-epson-474815-2048x.jpg

Obsluha modelu SC-F1000 probíhá přes jednoduchý a intuitivní dotykový displej. SC-F1000 nabízí možnosti připojení pomocí USB nebo Wi-Fi a zahrnuje také řadu funkcí, které minimalizují údržbu ze strany uživatelů a zvyšují celkovou produktivitu, jako je automatické čištění a inkoustové zásobníky UltraChrome DG2, které lze rychle a snadno vyměnit. Flexibilita a produktivita modelu SC-F1000 je dále vylepšena prostřednictvím přibaleného softwaru GarmentCreator2 společnosti Epson, který obsahuje předvolby pro rychlý a snadný tisk pomocí technologií DTG a DTF.

scf1000-lifestyle.jpg

„Poptávka po základní DTFilm tiskárně za poslední tři roky výrazně vzrostla,“ uvedl Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK. „Tento vzrušující vývoj od společnosti Epson nabízí nadšencům a malým podnikům cenově extrémně dostupné řešení, které poskytuje vynikající kvalitu a řadu pokročilých funkcí zvyšujících produktivitu.“

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.