Epson na veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY představil nové tiskové postupy

Publikováno: 19. května 2022 | autor Redakce
img-e5909.jpg

V prostorách výstaviště Letňany se po dvouleté pauze související s celosvětovou pandemií covid-19 uskutečnil již sedmadvacátý ročník veletrhu REKLAMA POLYGRAF OBALY.

Návštěvníci měli opět možnost navštívit interaktivní stánky domácích i zahraničních společností a vyslechnout přednášky odborníků z oblasti tisku, reklamy a komunikace. Ani tentokrát nechybělo zastoupení společnosti Epson, jejíž zařízení návštěvníci nalezli u stánků společností AWC Morava, TEPEDE, Igepa, NANOTEC, Paper4ever digital, M&P a TFP universal.

img-e5935.jpg

Jedním z hlavních lákadel společnosti Epson byla velkoformátová plochá UV tiskárna SureColor SC-V7000, která nabízí možnost tisku na širokou škálu materiálů a perfektně se hodí pro tisk cedulí a poutačů, reklamních polepů výloh, vývěsních tabulí, produktových obalů či k potisku propagačních a dekorativních výrobků.

Návštěvníci si model mohli prohlédnout u stánku společností Igepa a AWC Morava. Pro ty, které zajímala kreativní tvorba, ať už šlo o signmaking, špičkovou grafiku nebo dekorace, byla u partnerů AWC Morava a TEPEDE vystavena tiskárna Epson SureColor SC-S80610L. U stánků AWC Morava a NANOTEC byla k vidění také například tiskárna pro přímý potisk textilu SureColor SC-F3000. Kromě zmíněných zařízení společnost Epson dále představila modely SC-F2100, SC-R5010 a SC-9400H.

img-e5923.jpg

„Veletrh REKLAMA POLYGRAF OBALY je vždy skvělou příležitostí, kdy návštěvníkům ukázat důležité novinky z naší nabídky tiskáren, ať už se jedná o velkoformátový tisk nebo tisk etiket. Zájemci mají navíc možnost se dozvědět o všech přidaných službách v oblasti zákaznického servisu, které v Epsonu nabízíme,“ uvedl Slávek Gross

Epson předvedl také horkou novinku v oblasti tisku barevných etiket, tiskárnu Epson ColorWorks C4000e. Jednalo se o vůbec první představení tohoto modelu na našem trhu. Zařízení určené pro menší objem tisku nabízí prémiovou kvalitu výstupů za velmi příznivou cenu, a představuje tak ideální poměr cena/výkon.

img-e5931.jpg

Všem návštěvníkům byli k dispozici také zástupci společnosti Epson, Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager a Robert Matuška, Business Account Manager, kteří ochotně zodpověděli všechny dotazy.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.