Eliška Sky Kyselková – v listopadovém vydání FotoVideo

Publikováno: 25. října 2019 | autor Redakce
fotovideo-11-2019--stranka-043.jpg

Eliška je umělkyní a art direktorkou pracující s médiem fotografie a filmu. Již několik let žije v Londýně, kde ovlivňuje svět fotografie a prezentaci módy svými projekty podporujícícími různorodost modelů, posilujícími ekologické povědomí a vybízejícími ke konverzaci nad stereotypním pohledem na krásu a vnímání těla.

Eliška byla oceněna jako vítězka Portrait of Britain od British Journal of Photography a jako finalistka Hasselblad Masters 2018. Na svém kontě má několik vlastních ai skupinových výstav u nás i v zahraničí... (citace z oficiálního webu festivalu FotoŠkoda Fest)
Ptal se: Rudolf Stáhlich, foto a odpovědi: Eliška Sky Kyselková, www.eliskakyselkova.com, www.facebook.com/EliskaSkyofficial

Eliško, máte pro mě neuvřitelný fotografický výraz, mám vaše snímky rád. Jak jste se dostala k fotografování?

V první řadě bych moc chtěla poěkovat za interview pro FotoVideo. Moc si toho cením a děkuji za tuto příležitost a podporu.

fotovideo-11-2019--stranka-041--500px.jpg

TeĎ už k rozhovoru: odmalička jsem byla kreativní a chodila do keramických a výtvarných kroužků. Fotografie přišla na scénu na gymnáziu, kde jsem se v 16 lteh přihlásila do každoroční fotosoutěže. Možnost vytvářet surreální světy a hrát si se světlem mě naplňovala radostí a nadšením. Také ta nenadálá moc vyjádřit své myšlenky a pocity skrze fotografii. ...

fotovideo-11-2019--stranka-043.jpg

...
Celý článek si můžete přečíst v listopadovém vydání FotoVideo.
Více informací o obsahu listopadového vydání najdete zde.

fv11-vizual-v1-.jpg

fv11-vizual-v2-.jpg

fv11-vizual-v3-.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.