EISA AWARDS 2023-2024

Publikováno: 15. srpna 2023 | autor Redakce
eisa-post-award-2023-v4-flat.jpg

Zářijové vydání našeho časopisu přináší již dvacet let bez přestávky (jsme členy EISA od roku 2003) výsledky hlasování expertů 58 odborných světových médií z 29 zemí celého světa. Tito specializovaní novináři se věnují všem aktuálním aspektům spotřební elektroniky počínaje mobilními přístroji přes domácí kina, televize a audio produkty, fotografickou a hifi techniku až po elektronická vybavení automobilů.

Text: redakce FotoVideo z podkladů EISA, foto: EISA, Facebook, Twitter, Instagram

I tentokrát se od brzkého jara odehrávaly desítky firemních a nominačních prezentací, jichž byli členové jednotlivých expertních skupin EISA pečlivými posluchači. Známé historické pravidlo asociace EISA, nedovolující nominaci výrobků, které neprošly testovacím procesem u členů jednotlivých expertních týmů, platí samozřejmě nadále i v této stále se zrychlující spotřebitelské atmosféře.

eisa-award-logo-2023-2024-tested-by-the-experts-outline.png

Tím se EISA výrazně liší od jiných organizací a zároveň tak garantuje maximální objektivitu rozhodování jednotlivých expertních panelů. Známé modré logo EISA, které oslavilo své čtyřicetileté výročí, je pak po celý rok značkou provázející opravdu ty nejlepší produkty daného roku. Následoval poměrně náročný výběr a několik kol hlasování, z nichž vzešly vítězné produkty tohoto roku včetně jejich krátkých charakteristik.

Až uvidíte venkovní či jinou obchodní a marketingovou prezentaci některého z nových produktů spotřební elektroniky spolu s logem EISA AWARDS 2023-2024 máte jistotu, že sledujete výrobek té nejvyšší kvality.

Na následujících stranách naleznete výrobky oceněné expertní slupinou EISA PHOTOGRAPHY a v závěru i celkový přehled všech oceněných produktů. Přejeme vám příjemné počtení a věříme, že vám EISA AWARDS 2023-2024 budou také příjemným průvodcem případnými nákupy techniky v následujících měsících, vánoční svátky samozřejmě nevyjímaje.


EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024

eisa-award-nikon-z-8.png

Nikon Z 8
Z 8 je výkonný hybridní fotoaparát, který nabízí většinu schopností fotoaparátu Z 9, ale v kompaktnějším těle. Tato bezzrcadlovka je vybavena plnoformátovým snímačem s rozlišením 45,7 milionu pixelů, který poskytuje výjimečnou kvalitu obrazu a vysoké rychlosti snímání.

nikon-z-8-web.jpg

Má také rychlý a přesný systém automatického zaostřování, který dokáže spolehlivě sledovat objekty za jakýchkoli světelných podmínek, a elektronický hledáček bez zpoždění a výpadků. Jeho schopnosti zachycování videa jsou stejně působivé. Umí nahrávat až 12bitové záběry 8K/60p RAW interně a Hi-Res 2× zoom při natáčení v 4K. Díky tomu je fotoaparát Z 8 vynikající volbou jak pro fotografie, tak pro video.

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

eisa-award-sony-alpha-7r-v.png

Sony Alpha 7R V
V modelu Alpha 7R V spojila společnost Sony plnoformátový snímač s vysokým rozlišením 61 milionů pixelů se sofistikovaným systémem automatického zaostřování pro rozpoznávání objektů poháněným výjimečným procesorem s AI. Dokáže rozpoznat a sledovat zaměření na širokou škálu objektů včetně lidí, zvířat, ptáků, hmyzu, automobilů, vlaků a letadel.

sony-alpha-a7r-v-web.jpg

Fotoaparát Alpha 7R V je také schopen nahrávat 8K video při 24 obr./s nebo 4K při 60 obr./s a zahrnuje stabilizaci obrazu v těle, která nabízí až osm možností redukce chvění. Má velký elektronický hledáček s vysokým rozlišením a všestranný naklápěcí a kloubový dotykový displej. Je to ohromující fotoaparát pro fotografy, kteří chtějí zachytit vysokou úroveň detailů.

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

eisa-award-canon-eos-r6-mark-ii.png

Canon EOS R6 Mark II
S fotoaparátem EOS R6 Mark II přinesla společnost Canon mimořádně výkonného nástupce fotoaparátu EOS R6. Rozlišení se zvýšilo z 20 na 24,2 milionu pixelů díky novému snímači CMOS, který podporuje technologii Dual Pixel CMOS AF II, a tento fotoaparát se může pochlubit extrémně vysokou rychlostí sériového snímání 40 snímků za sekundu spolu se špičkovým systémem automatického zaostřování, jenž spolehlivě sleduje pohybující se objekty.

canon-eos-r6-mark-ii-web.jpg

Může nahrávat video interně v rozlišení 4K až do 60 snímků za sekundu a nabízí i výstup RAW přes port microHDMI, což z něj dělá výbornou volbu pro fotografy i kameramany.

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024

eisa-award-sony-zv-e1.png

Sony ZV-E1
Tento plnoformátový přístroj s výměnnými objektivy je určen pro tvůrce obsahu, kteří chtějí nahrávat vlogy, živé přenosy nebo rozhovory. Díky snímači s 12,1 milionu pixelů a rychlému procesoru BIONZ XR dokáže ZV-E1 nahrávat 4K video rychlostí 60 snímků za sekundu v 10bitových barvách 4:2:2 s plným čtením pixelů.

sony-zv-e1-web.jpg

Po bezplatném upgradu může nahrávat v rozlišení 4K/120p. Jeho automatické ostření je poháněno speciálním čipem s AI. Pětiosá stabilizace obrazu nabízí několik režimů. To vše je obsaženo v lehkém a kompaktním těle s plně otáčecím kloubovým dotykovým displejem, intuitivním ovládáním a velkokapacitní baterií.

EISA APS-C CAMERA 2023-2024

eisa-award-fujifilm-x-h2.png

Fujifilm X-H2
Fujifilm X-H2 je skutečný hybridní fotoaparát s rozsáhlými možnostmi videa, který nabízí nejvyšší dostupné rozlišení ve formátu snímače APS-C. Jeho snímač X-Trans CMOS 5 HR s rozlišením 40 milionů pixelů vytváří fotografie plné detailů a pomocí režimu Pixel Shift Multi Shot dokáže zachytit snímky o velikosti 160 Mpx.

fujifilm-x-h2-web.jpg

Zvládne také nahrávání 8K/30p videa v 10bitových barvách 4:2:2 a podporuje výstup Apple ProRes i BlackMagic Raw přes HDMI. X-Processor 5 umožňuje automatické zaostřování detekce objektu, které rozpoznává a sleduje širokou škálu objektů, zatímco pětiosý systém stabilizace obrazu v těle nabízí až sedm stop kompenzace.

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024

eisa-award-canon-eos-r8.png

Canon EOS R8
EOS R8 nabízí stejnou vynikající kvalitu obrazu jako špičkový fotoaparát Canon EOS R6 Mark II, ale za mnohem dostupnější cenu. Využívá stejný fullframový snímač s rozlišením 24,2 milionu pixelů a sofistikovaný systém automatického zaostřování, který dokáže rozpoznat a sledovat široký výběr typů objektů. Nabízí také fotografování až 40 snímků za sekundu pomocí elektronické závěrky.

canon-eos-r8-web.jpg

Ve srovnání s fotoaparátem EOS R6 Mark II se obejde bez stabilizace v těle, využívá baterii s nižší kapacitou a má jeden slot pro kartu, což umožnilo konstrukci menšího a jednoduššího těla. Celkově je EOS R8 vysoce výkonný fullframový fotoaparát s vynikajícím poměrem ceny a výkonu.

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024

eisa-award-panasonic-lumix-s5iix.png

Panasonic Lumix S5IIX
Tento fullframový přístroj poskytuje nejkomplexnější řadu video funkcí, které jsou k dispozici v jeho cenové relaci, jako je možnost 6K „open gate“ využívající celou oblast snímače a podporu profilů LUT. Tento sesterský model Lumix S5II sdílí stejný snímač CMOS s 24 miliony pixelů s automatickým ostřením fázové detekce.

panasonic-lumix-dc-s5iix-web.jpg

Lumix S5IIX nabízí pokročilejší funkce pro kameramany, jako je výstup RAW videa, schopnost zachytit video s malou kompresí, přímé streamování a schopnost nahrávat přímo na SSD přes USB-C. Uživatelské rozhraní je také speciálně přizpůsobeno pro video, což z něj činí skvělou volbu pro kameramany.

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024

eisa-award-sony-fe-20-70mm-f4-g.png

Sony FE 20-70 mm F4 G
Jedná se o zoomový objektiv, který je vynikajícím řešením nového problému. Snímání videa totiž vyžaduje širší obrazový úhel, aby pokryl stejnou výšku obrazu kvůli poměru stran 16:9. Proto objektiv FE 20-70 mm F4 G poskytuje širší ohniskovou vzdálenost než většina ostatních standardních zoomů na trhu. Sony toho dosáhlo naprosto bez kompromisů v této oblasti optického výkonu.

sony-fe-20-70mm-f4-g-web.jpg

FE 20-70 mm F4 G poskytuje vynikající ostrost v celém rozsahu. Nízká hmotnost, odolnost proti povětrnostním vlivům a možnost pevné maximální clony jsou dalšími skvělými praktickými výhodami tohoto vynikajícího objektivu.

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024

eisa-award-tamron-20-40mm-f2.png

TAMRON 20-40 mm F/2.8 Di III VXD
Zoomový objektiv určený pro bezzrcadlovky Sony s bajonetem E poskytuje rozsah ohniskové délky od 20 do 40 mm. Poskytuje velmi vysokou kvalitu obrazu s vysokou clonou f/2,8 v celém rozsahu zoomu. Optická konstrukce koriguje a minimalizuje aberace obrazu, zatímco kompaktní a lehké tělo činí tento objektiv ideálním pro použití s gimbalem nebo ve video sestavě.

tamron-20-40mm-f-2.8-di-iii-vxd-web.jpg

Systém autofokusu je poháněn lineárním motorem VXD, který zajišťuje rychlé zaostření a přesné sledování pohybujících se objektů. Při nastavení 20 mm je minimální zaostřovací vzdálenost pouhých 17 cm, což umožňuje pozoruhodné širokoúhlé snímky zblízka. Stejně jako u ostatních nových modelů TAMRON vybavených portem USB-C software TAMRON Lens Utility umožňuje uživatelům přizpůsobit funkce objektivu a aktualizovat firmware.

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024

eisa-award-sony-fe-50mm-f1.png

Sony FE 50 mm F1.4 GM
Tento objektiv G Master nabízí nejvyšší optický výkon a velkou clonu f/1,4 v relativně lehkém a kompaktním těle. Objektiv nabízí vyšší rychlost automatického zaostřování, větší ostrost a hladší rozostření pozadí (bokeh) než jeho předchůdce díky inovativnímu optickému designu a precizní výrobě.

sony-fe-50mm-f1.4-gm-web.jpg

Systém autofokusu nabízí přesné a tiché sledování AF pro fotografování i video. Díky konstrukci utěsněné proti povětrnostním vlivům a ochrannému fluorovému povlaku na předním prvku lze tento objektiv používat i v náročných prostředích.

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024

eisa-award-nikon-nikkor-z-85mm-f1.png

Nikon NIKKOR Z 85 mm f/1.2 S
Ultrarychlý objektiv, který je určen pro portrétní fotografy, požadující opravdu jen to nejlepší. Je extrémně ostrý i při maximální cloně f/1,2, zatímco jeho 11 zaoblených membránových lamel nabízí opravdu mimořádný bokeh.

nikon-nikkor-z-85mm-f-1.2-s-web.jpg

Kvalitní konstrukce řady S zajišťuje spolehlivost při manipulaci i v náročných podmínkách, zatímco rychlý a tichý systém vícenásobného zaostřování poskytuje ostré snímky a videa, a to i v případě pohybujících se objektů. Díky antireflexnímu povlaku Nikon Nano Crystal Coating jsou zachovány ostré detaily i při fotografování proti světlu. Nikon NIKKOR Z 85 mm f/1.2 S je skutečně nádherný portrétní objektiv.

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024

eisa-award-canon-rf-135mm-f1.png

Canon RF 135 mm F1.8L IS USM
Uvedený model je jedním z nejdokonalejších objektivů Canon s pevnou ohniskovou vzdáleností. Je ideální pro širokou škálu témat, jako jsou portréty, svatby, sport a fotožurnalistika. Dlouhá ohnisková vzdálenost a velkorysá clona f/1,8 usnadňují vystupující izolaci fotografovaných objektů a vytvářejí vynikající krémový bokeh.

canon-rf-135mm-f1.8l-is-usm-web.jpg

Objektiv je opticky stabilizován až do 5,5 stop kompenzace, u fotoaparátů EOS R se stabilizací v těle se zvyšuje až na neuvěřitelných 8. Podle očekávání u profesionální řady L společnosti Canon je jeho konstrukce vynikající, utěsněná proti povětrnostním vlivům s přizpůsobitelnými ovládacími prvky. Není to světelný objektiv, ale působí naprosto vyváženě.

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024

eisa-award-nikon-nikkor-z-400mm-f4.png

Nikon NIKKOR Z 400 mm f/4.5 VR
Jedná se o překvapivě kompaktní superteleobjektiv pro bezzrcadlový systém Nikon, který nabízí vynikající kvalitu obrazu. S hmotností pouhých 1245 g, délkou 234,5 mm a vestavěným mechanismem redukce vibrací (VR) pro kompenzaci až do 5,5 lze s ním v mnoha situacích fotografování dosáhnout ostrých snímků i bez stativu.

nikon-nikkor-z-400mm-f-4.5-vr-s-web.jpg

Maximální clona f/4,5 zajišťuje, že jeho rozměry jsou relativně malé, zároveň umožňuje dobré odlišení fotografovaného objektu od pozadí. S telekonvertory Z 1,4× a 2× společnosti Nikon lze jeho dosah rozšířit na 560, resp. 800 mm.

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

eisa-award-tamron-50-400mm-f4.5-6.png

TAMRON 50-400 mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD
Všestranný teleobjektiv nabízí osminásobný zoom a je ideální pro cestování, fotografování divoké přírody a sportovní fotografii. Vyniká při záběrech zblízka, s minimální zaostřovací vzdáleností 25 cm na 50 mm a výjimečnou schopností makra s poměrem zvětšení 1:2. Poskytuje také působivý výkon při 400 mm, s minimální zaostřovací vzdáleností 1,5 m a poměrem zvětšení 1:4.

tamron-50-400mm-f-4.5-6.3-di-iii-vc-vxd-web.jpg

Lineární motor VXD zajišťuje rychlé a přesné automatické ostření, zatímco stabilizace obrazu VC společnosti TAMRON zůstává účinná i při maximálním zoomu. Špičková konstrukce a speciální prvky objektivu poskytují vynikající kvalitu obrazu s ostrým kontrastem, to vše ve vysoce přenosném řešení. Uživatelé mohou přizpůsobit funkce a aktualizovat firmware pomocí portu USB-C a softwaru TAMRON Lens Utility.

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

eisa-award-sigma-60-600mm-f4.5-6.png

SIGMA 60-600 mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports
První superteleobjektiv s rozsahem desetinásobného zoomu pro bezzrcadlovky Sony E-mount a L-mount, který osloví fotografy sportu a divoké přírody, kteří hledají univerzální zoom. Velmi účinný systém OS (optický stabilizátor) umožňuje uživatelům pořizovat ostré fotografie bez stativu i při nejdelší ohniskové vzdálenosti.

sigma-60-600mm-f4.5-6.3-dg-dn-os---sports-web.jpg

Složitá optická konstrukce s ne méně než 27 prvky zajišťuje vysokou kvalitu a minimalizuje chromatické aberace i další zkreslení. Vícevrstvý povlak pomáhá minimalizovat odlesky a duchy. Model s bajonetem L je kompatibilní s 1,4× a 2× telekonvertory SIGMA pro ještě delší dosah.

EISA MACRO LENS 2023-2024

eisa-award-om-system-m.zuiko-digital-ed-90mm-f3.png

OM System M.Zuiko Digital ED 90 mm F3.5 Macro IS Pro
Jedná se o velmi ostrý a dobře navržený objektiv pro makro a detailní fotografii. Poskytuje makro až 2:1 nebo 4:1 s 2× telekonvertorem. Optická konstrukce účinně potlačuje chromatickou aberaci. Vnitřní design sestává ze dvou skupin optických členů, což umožňuje velmi blízké zaostření.

om-system-m.zuiko-digital-ed-90mm-f3.5-macro-is-pro-web.jpg

Objektiv je vybaven optickou stabilizací, která spolupracuje se stabilizací v těle kompatibilních přístrojů a poskytuje až 7 stop kompenzace. Exteriérová fotografové si zamilují jeho odolnost proti prachu a stříkající vodě IP53 a ochranu proti mrazu až do –10 °C.


Kombinované ocenění spolu s Mobile Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024

eisa-award-sony-xperia-1-v.png

Sony Xperia 1 V
Z mnoha funkcí smartphonu Xperia 1 V, které uživatelé uvítají, je to hlavně vysoce kvalitní fotografický systém, který v současnosti skutečně vyniká. Tento vlajkový telefon páté generace má vylepšenou technologii senzorů, která zahrnuje nový "Exmor T pro mobilní zařízení, zařízení složené ze samostatných tranzistorových a fotodiodových vrstev. 1,7násobné zvýšení velikosti snímače přináší výrazně nižší hladinu šumu a širší dynamický rozsah, což posouvá noční snímky na zcela jinou úroveň.

sony-xperia-1-v-web.jpg

Hlavní fotoaparát Sony 24 mm je doplněn 16 mm ultraširokoúhlým fotoaparátem a fotoaparátem s optickým zoomem s velkým rozsahem 85-125 mm. Vynikající obrazová zdatnost a flexibilita smartpho nu Xperia 1 V je podpořena širokým poměrem stran obrazu 21:9, HDR OLED displejem v rozlišení 4 K, nejnovějším procesorem Snapdragon a výkonnou baterií 5000mAh.


EISA AWARDS 2023-2024 – kompletní seznam oceněných produktů

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024
Nikon Z 8

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Sony Alpha 7R V

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Canon EOS R6 Mark II

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024
Sony ZV-E1

EISA APS-C CAMERA 2023-2024
Fujifilm X-H2

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024
Canon EOS R8

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024
Panasonic Lumix S5IIX

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024
Sony FE 20-70 mm F4 G

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 20-40 mm F/2.8 Di III VXD

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024
Sony FE 50 mm F1.4 GM

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 85 mm f/1.2 S

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024
Canon RF 135 mm F1.8L IS USM

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 400 mm f/4.5 VR S

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 50-400 mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
SIGMA 60-600 mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

EISA MACRO LENS 2023-2024
OM System M.Zuiko Digital ED 90 mm F3.5 Macro IS Pro

Kombinované ocenění spolu s Mobile Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V


Hi-Fi Expert Group

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
MoFi SourcePoint 8

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Bowers & Wilkins 703 S3

EISA PREMIUM FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Perlisten R7t

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024
Wilson Audio Alexia V

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024
KEF LSX II

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024
System Audio Silverback 1

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Dynaudio Focus 50

EISA HEADPHONES 2023-2024
Meze Audio 109 PRO

EISA STREAMER 2023-2024
iFi Audio NEO Stream

EISA DAC 2023-2024
Ferrum Audio WANDLA

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024
Volumio Rivo

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024
Hegel Viking

EISA TURNTABLE 2023-2024
Thorens TD 204

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024
Pro-Ject T2 W

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
NAD C 3050

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
SVS Prime Wireless Pro SoundBase

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Bluesound POWERNODE EDGE

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024
Yamaha R-N2000A

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Hegel H600

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024
dCS Lina System

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024
Yamaha YH-5000SE

Kombinované ocenění spolu s Home Theatre Audio Group

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Kombinované ocenění spolu s Mobile Devices Expert Group

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod


Home Theatre Audio Expert Group

EISA BEST BUY AV RECEIVER 2023-2024
Onkyo TX-RZ50

EISA AV RECEIVER 2023-2024
Primare SPA25

EISA PREMIUM AV AMPLIFIER 2023-2024
Denon AVC-A1H

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2023-2024
JBL Bar 300

EISA SOUNDBAR 2023-2024
Loewe klang bar3 mr

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound Theatre

EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024
Yamaha True X series

EISA HOME THEATRE POWER AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity M6x 250.7

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2023-2024
Perlisten D212s

Kombinované ocenění spolu s Hi-Fi Expert Group

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Kombinované ocenění spolu s Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800


Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U7KQ

EISA BEST BUY OLED TV 2023-2024
Philips 55OLED808

EISA BEST BUY PROJECTOR 2023-2024
XGIMI HORIZON Ultra

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2023-2024
BenQ W4000i

EISA MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U8KQ

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024
TCL 65C845

EISA GAMING TV 2023-2024
TCL 55C745

EISA FAMILY TV 2023-2024
Philips 55PUS8808

EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024
Samsung 77S95C

EISA GIANT TV 2023-2024
TCL 98C735

Kombinované ocenění spolu s Home Theatre Audio Expert Group

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800

Kombinované ocenění spolu s Mobile Devices Expert Group

EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro


Mobile Devices Expert Group

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024
Honor 90

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024
OPPO Reno10 Pro

EISA SMARTWATCH 2023-2024
Honor Watch GS 3

EISA PREMIUM PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound A5

EISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024
Huawei Watch Ultimate

EISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio L4

EISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio T2

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod

EISA BEST BUY PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Pure Woodland

Kombinované ocenění spolu s Photography Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V

Kombinované ocenění spolu s Mobile Devices Expert Group

EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro

Kombinované ocenění spolu s Hi-Fi Expert Group

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T


In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2023-2024
Alpine HDS-990 Status

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2023-2024
Ground Zero GZUA 6SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2023-2024
Mosconi Gladen One 8|10 DSP

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2023-2024
ESX QE812SP

EISA IN-CAR DSP SOFTWARE 2023-2024
Audison bit Drive

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2023-2024
Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2023-2024
Morel Ultimo PowerSlim PS12D

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2023-2024
Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

EISA IN-CAR INTEGRATION 2023-2024
Helix Compose Platform

EISA MOTORCYCLE AUDIO COMPONENT 2023-2024
Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.