Dubnové FotoVideo a upřímné nadšení pro fotografii!

Publikováno: 21. března 2018 | autor Redakce
FotoVideo 04/2018

V čase, kdy toto vydání vznikalo, bylo jaro stále ještě v očekávání. Fotografovat a natáčet ale nikdo nepřestal, ba právě naopak. Soutěžních snímků v letošních tématech Fotografa roku přibývalo a přibývá až neuvěřitelně. Jsem rád, že tak rádi fotíte a nestydíte své práce prezentovat. I v tomto dubnovém vydáni nejdete ty nejlepší snímky měsíce!

Začněte si pomalu listovat tímto dubnovým vydáním a když se vám konečně podaří dočíst a doprohlédnout nádherné záběry světoběžníka s italským jménem Elia Locardi a pravého a věrného Švéda Joela Maklunda, dojdete na stranu 28, kde se s komentářem Petra Jana Juračky dozvíte, jak si vede náš oblíbený Přírodovědný fotoklub Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy, o kterém jste již na stránkách FotoVidea četli mnohokrát, a to jak o jeho založení, tak o jeho řečnících, kteří k nám na akademickou půdu přicházejí pravidelně vyprávět zejména o současné fotografii přírody, a na jejichž krásné přednášky jste všichni srdečně zváni! To je ale jen krátký exkurz do prvních tří inspirativních článků!

Dubnové FotoVideo významně oplývá fotografickou praxí. Víme! Máte workshopy a různé fotocesty a fotografická setkání velmi rádi. Na všech se něco dozvíte a u nás navíc téměř zadarmo a aktuálně. Praktickým článkům tentokrát věnujeme celých 35 stran. Lektory a vašimi pomocníky jsou tentokrát vedle Honzy Vojtka i Lukáš Kenji Vrábel, Stanislav Petera, Matěj Liška, Jiří Štarha a pracovníci CEWE.  To už se vyplatí, co říkáte? Používáte Zoner nebo Photoshop, svítíte, upravujete fotografie? Vyberte si a zkuste to s námi. A nezapomeňte soutěžit. Čekají vás opět super ceny a samozřejmě vaše snímky na našem webu ifotovideo.cz a občas i v časopise. Koupit si dubnové FotoVideo se opravdu vyplatí.

Vyberte si z velké nabídky obsahu dubnového vydání časopisu FotoVideo:

INSPIRACE: ELIA LOCARDI, FOTOGRAF BEZ HRANIC

Být fotografem? Tři až pět let velmi tvrdé práce a výsledek nejistý.

INSPIRACE: DVA NOVÉ FOTOFEJETONY

Kateřina Janišová a Simona Nálepková se svěřují.

NISSIN – VYTVOŘTE SI VLASTNÍ SVĚTLO: JIŘÍ ŠTARHA

Jak se fotil kalendář Československý šarm?

MOBILNÍ FOCENÍ V PODÁNÍ HONZY VOJTKA

Afterlight v testu – nikdo není dokonalý.

TECHNIKA: NOVINKY OD CANONU NAJEDNOU

Bezzrcadlovka, dvě zrcadlovky a blesk na první pohled.

SOUTĚŽ 18. FOTOGRAF ROKU O DALŠÍ KROK DÁL

Víte, kdo nejlépe umí téma „Fotogenická architektura“?

Další novinky v našem předplatném!  Vždy ušetříte a budete pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu! Máme nové dárky!

Předplaťte si nás! V každém případě dostanete výhodný dárek dle vašeho výběru (třeba předplatné grafického programu na celý rok nebo unikátní diář s fotografiemi ze soutěže Fotograf roku či voucher na rychlé stahování na serveru Ulož.to, slevy od Fokapo a nově od CEWE a Kamila Rodingera a další…) a to jeden vybraný i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete. Objednávejte hned a vybírejte zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.