Doogee na MWC 2024: Nové vlajkové lodě a ohebný telefon

Publikováno: 17. března 2024 | autor Redakce
dk10-backprofile.jpg

Společnost Doogee využila veletrhu MWC 2024 k představení zcela nového segmentu ohebných telefonů, nové prémiové série odolných telefonů a nového vlajkové lodi v oblasti tabletů. Všechny novinky přijdou na trh během tohoto roku.

Návštěvníci stánku společnosti Doogee na letošním ročníku veletrhu MWC v Barceloně se mohli na vlastní oči seznámit s nadcházejícími novinkami, se kterými Doogee expanduje do nového segmentu ohebných telefonů, posouvá se do vyšší třídy tabletů a především nastavuje novou laťku ve svém tradičním segmentu odolných zařízení.

Doogee DK 10

Dříve platilo, že odolná zařízení kladla důraz především na svou houževnatost. Ostatní aspekty, jako je design nebo hardwarová výbava, zůstávaly spíše stranou. Vývoj v poslední době ale jednoznačně směřuje k vyššímu uživatelskému pohodlí a výkonu. Nová řada Doogee DK, představovaná modelem DK 10, je ztělesněním tohoto trendu a svým uživatelům nabídne perfektní zážitek bez kompromisů.

dk10-frontprofile.jpg

Samozřejmostí je extrémní odolnost podle standardů IP68, IP69K a MIL-STD-810H, která garantuje, že si DK 10 poradí s prachem, dlouhodobým ponořením do vody i nárazy a pády. Kryt s protiskluzovou úpravou nezapře bytelné vlastnosti telefonu, nicméně opouští obvyklou zavalitost odolných zařízení a přináší hladší křivky a atraktivní povrchovou úpravu zad, kterým dominuje kruhová soustava objektivů hlavního fotoaparátu.

Samotná fotografická výbava DK 10 jde vysoko nad běžný rámec odolných zařízení a nabízí hned čtyři fotoaparáty vyvinuté ve spolupráci se společností Morpho – 50Mpx hlavní objektiv, 50Mpx ultraširoký a makro objektiv, 64Mpx snímač pro noční vidění a 16Mpx teleobjektiv s čtyřnásobným optickým zoomem. Společně se softwarovou výbavou a širokou paletou fotografických módů tak vzniká výbava pro pořizování skvělých snímků v jakýchkoliv povětrnostních i světelných podmínkách.

dk10-back.jpg

I zbytek výbavy DK 10 přináší maximální výkon a pohodlí pro uživatele. Novinka nabídne například 6,67“ AMOLED displej s jemným rozlišením 1080 x 2400 a 120Hz obnovovací frekvencí, 5150mAh baterii s bleskovým 120W nabíjením, osmijádrový 3,1GHz procesor Dimensity 8020, až 32 GB RAM, 512GB vnitřní úložiště s možností rozšíření až o 2TB paměťovou kartu, 50Mpx selfie kameru nebo podporu 5G a Wi-Fi 6.

Doogee Flip X

Nový Flix X je představitelem expanze společnosti Doogee do atraktivního segmentu ohebných telefonů. Nové cenově dostupné „véčko“ nabídne tenké skládací tělo s hlavním 6,9“ AMOLED displejem, samozřejmě podpořeným sekundárním displejem na zádech pro ovládání ve složeném stavu. Výbava dále zahrnuje 50Mpx fotoaparát s 5Mpx makro kamerou, 12GB operační paměť a 256GB úložiště s možností rozšíření o paměťovou kartu.

Doogee T30 Max

Prémiový T30 Max se stane novou vlajkovou lodí tabletového portfolia společnosti Doogee. Svým uživatelům nabídne 12,4“ displej s jemným rozlišením 2560 x 1600 px a tenké 7,9mm tělo skrývající osmijádrový procesor, až 20 GB RAM, 512GB úložiště s možností rozšíření až o 2TB paměťovou kartu, velkou 10800mAh baterii, 50Mpx fotoaparát a 20Mpx přední kameru, čtveřici stereo reproduktorů nebo dokovací rozhraní pro magnetickou klávesnici.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.