Disney+ přichází do televizorů Panasonic v České republice

Publikováno: 20. června 2022 | autor Redakce
disney-plus-logo-1.jpg

Vlajková streamovací služba (direct-to-consumer) společnosti The Walt Disney Company je nyní dostupná v České republice na kompatibilních televizorech Panasonic prodávaných od roku 2017.

Stejně jako v dalších zemích střední a východní Evropy je služba Disney+ nyní v České republice dostupná na vybraných televizorech Panasonic. Jde o modely uvedené na trh v roce 2022 a také o 4K televizory Panasonic uvedené na trh od roku 2017, vybavené operačním systémem My Home Screen.

Na kompatibilních televizorech se ikona aplikace Disney+ objeví na obrazovce Aplikace. Umožní divákům, aby si naplno užili obsah Disney+ v kvalitě obrazu věrné původnímu záměru tvůrců, pro který je společnost Panasonic známá.

disney-plus-logo-1.jpg

Uživatelé vybraných televizorů Panasonic budou mít možnost vychutnat si tisíce epizod a filmů od společností Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a dalších.

Podporované modely: 4K televizory Panasonic s operačním systémem my Home Screen s předponami EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, JX, LZ, LX.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.