Dárek nejen k Valentýnu?

Publikováno: 7. února 2024 | autor Redakce
Valentýn hl

Kytice, která nikdy nezvadne! Valentýn je za dveřmi a vy možná přemýšlíte, jak být letos originální při výběru dárku pro svou životní lásku. Co se vyhnout stereotypu a 14. února nebo kdykoli jindy překvapit něčím, co vydrží mnohem déle než bonboniéra a navíc vám zajistí zábavu na jeden nebo i víc společně strávených večerů? Věnujte kytici, která nikdy nezvadne. Sestavené LEGO květiny mohou být pak napořád nepřehlédnutelným středobodem vaší domácí výzdoby. Všechny kytice jsou k dostání na e-shopu CZC.

Přicházíme s něčím pro fotografy neobvyklým? Kolegyně prohlásila, že se jí to líbí. Co vy na to?

Třešňové květy

LEGO Třešňové květy (349 Kč)

Kombinace růžových třešňových květů a bílých poupat je nejen originálním dárkem k Valentýnu. Možná s nimi přivoláte i jaro. Sestavte si společně s vaším partnerem dvě třešňové větvičky a ozdobte je květy podle vlastního vkusu. Pak už stačí zasadit vše do hezké vázičky a máte hotovou květinovou výzdobou.

Kytice růží

LEGO kytice růží (1 449 Kč)

Žádné jiné květiny nesymbolizují projev vroucí lásky tak, jako rudé růže. Tohle lego je nejen krásnou dekorací, která nikdy nezvadne. Obsahuje celkem 12 růží v různých fázích rozkvětu – sestavte si poupata, pootevřené květy i nádherně rozkvetlé růže a doplňte je ve váze čtyřmi větvičkami nevěstina závoje s drobnými bílými kvítky. Stavebnice obsahuje celkem 822 dílků a nejdelší růže nejvyšší růže měří přes 31 cm.

Luční kvítí

LEGO kytice lučního kvítí (1 299 Kč)

Krásně barevný puget, který nikdy nezvadne, jen ho budete muset nejdřív společně sestavit. To vám ale poskytne příležitost strávit spolu nejen Valentýna, ale i následující večery, protože stavebnice obsahuje celkem 939 originálních dílků LEGO. Během sestavování si možná rozšíříte i obzory a naučíte se rozeznat osm různých lučních květin chrpu, levanduli, mákovník velšský, kerblík lesní, pérnatec netíkovitý, gerberu, stračku a vlčí bob. Výslednou kytici si libovolně naaranžujte.

Slunečnice

LEGO slunečnice (349 Kč)

Pokud má vaše láska ráda slunečnice, překvapte ji k Valentýnu rozkvetlými květy těchto krásných žlutých květin. Jen si je budete muset nejdřív společně sestavit z 191 dílků. Potom rozjasní tahle kytice slunečnic váš společný byt nebo dům ještě předtím, než začnou kvést venku na polích. Sestavené slunečnice mají na výšku víc než 25 cm.

Tak pro které se rozhodnete?

Kytice lučního kvítí k

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.