Další (k)rok s FotoVideo

Publikováno: 19. prosince 2018 | autor Redakce
FotoVideo 01/2019

O čem bude náš časopis letos? Více kreativity (vaší i naší!), více vašich fotografií, více vašich videí, více setkání a více vzájemných kontaktů. Těšíme se, že ten 23. ročník našeho vydávání, který tímto číslem zahajujeme, si společně všichni pořádně užijeme.

Lednové FotoVideo je zase trochu jiné!

Každý rok něco přidáváme a upravujeme obsah časopisu dle vašich potřeb a přání a dle vývoje českého a slovenského trhu. Vybírejte si s námi, jsme jediným fotografickým členem světové asociace EISA v České republice a vycházíme bez přestávky každý měsíc už třiadvacátý rok. Těšíme se na letošní spolupráci se všemi, se kterými si rozumíme, a mají nás rádi. Čekáme na vaše názory, přání a požadavky v časopise, na webu, v pravidelných newsletterech, na Facebooku, na Instagramu i v soutěži Fotograf roku.

Máme vás rádi a přejeme všem to nejjasnější a nejlepší „Dobré světlo“ po celý rok 2019!

Vyberte si z nového, lednového vydání časopisu FotoVideo třeba následující (a je tam toho opravdu ještě mnohem více!):

ROZHOVOR: FILIP MATUŠINSKÝ

K focení jsem se dostal oklikou přes grafiku…“, říká známý profesionál už od strany 8.

RECENZE: KALENDÁŘ #SpolečněProtiBezmoci

Tereza z Davle pomáhá společnosti ALSA. Fotografie, na kterých najdete známé osobnosti a také ty, co pomoc potřebují. Strana 16 a další.

MINIFOLIA: JANINA FOLDYNOVÁ A JAN ZAVADIL

Oba fotografy zpovídala kolegyně Simona Nálepková. Zahájili jsme společně s nimi novou rubriku, vztahující se k právě vyhodnocenému tématu soutěže Fotograf roku. Čtěte od strany 18.

ROZHOVOR: STANISLAV POKORNÝ VYSTAVUJE

Poslední výstava v Nikon Photo Gallery? Rozhovor s dlouholetým kurátorem galerie, která končí na straně 44.

PRAXE: FOTOPORADNA PETRA BŘEZINY

Jak si vybírat stativ a na co si dát pozor? Velmi důležité, praktické rady od strany 66.

FOTOGRAF ROKU - 19. ROČNÍK

Odborná porota vyhodnotila první téma devatenáctého ročníku s názvem „Překrásný svět dětí“. A výsledky jsou opravdu až překvapivé! Čtěte na straně 84 a dalších.

Naše velké dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo!

Předplaťte si nás! Je nejvyšší čas. Dostanete současně výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru (přidali jsme aktuálně jednu moc pěknou a velmi výhodnou brašnu, která je pro každého a tedy nejen pro fotografy a videomakery). Objednávejte hned a vybírejte zde.

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu za cca 60% jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.