Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Publikováno: 20. července 2020 | autor Redakce
Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Apartmány naleznete na Slunečné louce v malebném městečku Černý Důl v srdci Krkonoš, u lesa a menšího tenisového kurtu, nedaleko centra (5 min. chůze) a lyžařského areálu (10 min. chůze).

Exteriér i interiér kombinuje cit pro moderní bydlení a horskou přírodu, nabízí příjemné ubytování, výhled na okolní lesy, na městečko a sjezdové tratě blízkého lyžařského areálu, jenž je součástí lyžařského střediska SkiResort Černá Hora. Slunečná louka, na níž dům stojí, je strategickým zázemím pro všechny nadšené lyžaře, skialpinisty, běžkaře, sáňkaře, turisty, cyklisty, a stejně tak, jako celá tato lokalita, poskytuje ty nejlepší podmínky pro sportovní aktivity, turistiku i relaxaci v přírodě po celý rok.Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

UBYTOVÁNÍ

Objekt se skládá z 2 samostatných apartmánových domů (dvojdomek) o velikosti 170 m² / 1 polovina

Každý apartmán se pronajímá jako celek

Standardní doba ubytování v letní i zimní sezóně je týden, pokud je volno nebo po domluvě můžete využít ubytování i na menší počet nocí, minimálně však na 2 noci

1 apartmán je pro max. 10 osob a je vhodný pro větší rodinu, partu lidí, nebo 2 rodinyDalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Vybavení apartmánu

Kuchyně – plně a moderně vybavena: lednice, myčka, trouba, sklokeramická deska, presovač na mletou kávu, rychlovarná konvice, topinkovač, sada nádobí, hrnců a skla, jar a tablety do myčky (2ks / 1 den / 1 apartmán) v ceně pobytu

TV a bezdrátové Wi-fi – ZDARMA

Krbová kamna a dřevo v ceně pobytu

Infrasauna pro 2 osoby nacházející se v koupelně v přízemí v ceně pobytu

Vybavení – lůžkoviny, ručníky, prostěradla do sauny, mýdlo a toaletní papír – jsou poskytovány v ceně pobytu

Domácí zvíře – ANO za poplatek a pouze v apartmánu B

Schodiště – standardní se zábradlím

Terasa a ohniště – k dispozici je terasa na letní období s přenosným ohništěm / grilem na opékání

Léto

Rozmanité stezky, cyklotrasy a úžasná příroda, to vše dělá z Černého Dolu od jara do podzimu doslova ráj pro turisty a cyklisty.

Návštěvníci hor mohou projít kilometry turistických tras s překrásnou přírodou např. do Janských Lázní napít se léčivých pramenů a navštívit Stezku Korunami stromů, vyšlápnout si či vyjet lanovkou na Černou horu na rozhlednu Paronama, pokračovat až do Pece pod Sněžkou, na Luční boudu a dát si pivo na Výrovce, nebo dokonce dojít až na Sněžku. Můžete se vzdělávat a vydat se po stopách hornické historie Černého Dolu. Pro maminky s kočárkem a vozíčkáře je připraven bezbariérový okruh kolem Černé Hory.

Na své si přijdou i vyznavači horských kol. V okolí je vyznačena hustá síť cyklotras. Vydat se můžete do Janských Lázní, Horního Maršova či Pece pod Sněžkou. Vyjet se dá i na Černou horu, nebo přejet kolem lomu do Dolního Lánova a nedalekého Vrchlabí, či pokračovat přes Strážné do Špindlerova Mlýna. Pro usnadnění výjezdů do kopců je možné zapůjčit elektrokolo, a pro milovníky adrealinu koloběžku na dlouhý sjezd z Černé hory. Doporučujeme zakoupit podrobnou mapu v Turistickém informačním centru ČERNÝ DŮL (budova Obecního úřadu čp. 48).

Pro milovníky Golfu jsou nedaleko vyhledávané hřiště Prosečné a Mladé Buky.

Pro příznivce paraglidingu je na Černé hoře startovací dráha a možnost objednání tandemových letů či školy.

V horkém počasí se můžete schladit v nedalekém přírodním koupališti Čistá, v Retro parku v Mladých Bukách, či se nechat hýčkat v jakémkoliv ročním období teplými minerálními prameny v termálním bazénu v Janských Lázních.

Volný čas lze strávit i večer v kině v Janských Lázní.

Děti jistě nadchne Dětský park Kabinka v Janských Lázních, Herní krajina Pecka na Portáškách ve Velké Úpě, nebo Baldův svět v Mladých Bukách. Celoročně je otevřená bobová dráha Relaxpark v Peci pod Sněžkou a v Mladých Bukách.

Přímo u našich apartmánů můžete využít tenisových kurtů a hřiště hotelu Aurum, které jsou přístupné veřejnosti (objednání na recepci hotelu). V hotelu Aurum lze navštívit i bazén, nebo si zamluvit v baru Jáma kuželkovou dráhu s obsluhou (pouze pití).

Dalihory apartmány – ráj nejen pro fotografy…

Zima

Naše apartmány jsou skvělým výchozím bodem pro všechny milovníky zimních sportů, od lyžaře, běžkaře, až po skialpinisty a sáňkaře.

Černý Důl je součástí velkého lyžařského střediska SkiResort ČERNÁ HORA - PEC a nabízí 2 lanovky a 5 vleků a 10 km běžeckých tratí. Sjezdovky a trasy jsou od apartmánů v dojezdové vzdálenosti 5 minut. Ve skiresortu funguje systém dopravy skibusy.

Nedaleko se nachází další areály patřící do celého skiresortu, a to Hofmanky, kabinová lanovka Janské Lázně, Live park Formánky, Protěž, areál Velká a Malá Úpa, Mladé Buky, Pec pod Sněžkou. 20 km je to do Skiareálu Herlíkovice a 30 km do Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Pro milovníky adrenalinu je v Peci vybudován snowpark. Využít můžete také zábavné tratě Funline s klopenými zatáčkami a terénními vlnami v Peci a Černém Dole.

Běžkaři se mohou těšit na upravené i neupravené tratě přímo v Černém Dole. Nejvíce jich však najdete na Černé hoře. Tratě jsou dlouhé zhruba 5 až 10 km. A pokud počasí a sníh přeje, je možné za domem obout skialpy a vyrazit do terénu na vrcholky hor pro překrásné výhledy, nebo jen tak rekreačně po okolí. Ve SkiResortu Černá hora – Pec si můžete zapůjčit kompletní vybavení a využít znalostí a zkušeností průvodce.

Celoročně můžete vyrazit za kulturou a gastronomií do nedalekého Vrchlabí a Trutnova, pobavit se v Music clubu v Peci, s dětmi tvořit ve výtvarném klubu Bosorka v Janských Lázních, sjíždět bobové dráhy v Peci a v Mladých Bukách, relaxovat v léčivém termálním bazénu v Aquacentru Janské Lázně.

https://dalihory.com/

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.