Chcete se stát oficiálním fotografem Světového poháru v biatlonu!

Publikováno: 29. listopadu 2018 | autor Redakce
panasonic-lumix-kv-biatlon-final.jpg

Je to lákavá nabídka pro každého fotografa! Jak se k tomuto focení dostat a být partnerem známého fotografa Petra Slavíka? Nechte se zlákat k soutěžení společností Panasonic!

Panasonic spouští fotografickou soutěž s názvem „Zažij světový pohár v biatlonu jako oficiální fotograf“. Tato u nás poměrně neobvyklá soutěž probíhá ve spolupráci s ambasadorem fotoaparátů Panasonic Lumix G a oficiálním fotografem světového poháru i české biatlonové reprezentace Petrem Slavíkem. Soutěž se samozřejmě nese v duchu současného motta fotoaparátů „Lumix FOŤTE, FILMUJTE, ŽIJTE…“.

Vyhodnoceni budou dva výherci, pro které je cenou příležitost stát se na jediný prosincový víkend členy oficiálního týmu fotografů Světového poháru v biathlonu pod vedením Petra Slavíka. Čeká je samozřejmě neopakovatelná atmosféra, výjimečné sportovní výkony i pohled do zákulisí, takže fotografický zážitek na celý život a to vše u nás, v Novém městě na Moravě.

Soutěž probíhá v termínu od 5. 11. 2018 do 3. 12. 2018 do 12:00 (viz pravidla v odkazu níže). Účast je podmíněna zakoupením vybraného produktu řady Panasonic LUMIX G a přiložením autorské fotografie. Ze všech zaslaných soutěžních fotografií vybere odborná porota dvě vítězné. Autoři těchto fotografií se v období 21. – 23. 12. 2018 společně s Petrem Slavíkem zúčastní Světového poháru v biatlonu, který se koná v Novém městě na Moravě.

Dva výherci fotografické soutěže získají:

  • akreditaci oficiálního fotografa Světového poháru v biatlonu
  • dva dny focení a natáčení zákulisí sportovní show za doprovodu a podpory Petra Slavíka, oficiálního fotografa Českého biatlonového týmu
  • all inclusive ubytování v krásném prostředí hotelu Skalský dvůr pro 2 osoby na 2 noci
  • vstupenku na Světový pohár pro doprovod
  • celoživotní zážitek a fotografie k nezaplacení
  • Více informací a upřesněná pravidla soutěže najdete na webových stránkách společnosti Panasonic

Více informací naleznete přímo zde!!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.