CANON ZOOM 2022 vás čeká

Publikováno: 10. června 2022 | autor Redakce
Canon ZOOM archiv 1

Canon zve vás i vaši fototechniku, stejně jako všechny další fotící návštěvníky pražské ZOO na svou tradiční akci. Tahákem jsou letos oceňovaní fotografové zvířat a atraktivní soutěže.

V pražské ZOO přibyli noví exotičtí a fotogeničtí obyvatelé, je na čase vyzkoušet na párku luskounů, vombatovi, velblouděti, dovádějících vlčatech vlků hřivnatých nebo tasmánských čertících svůj fotoaparát Canon. V úterý 21. června si budete moci v areálu ZOO vyzkoušet nejnovější techniku Canon, vytisknout zdarma fotky a soutěžit o hodnotné ceny.

Canon ZOOM archiv 13

Návštěvníci budou moci potkat fotografy, jako jsou Milan Zygmunt (jeho snímky můžete znát z National Geographic nebo Animal Planet), Jan Stria (vítěz soutěže Czech Nature Photo 2019) a Vlasta Štochlová (jedna z vítězek Czech Nature Photo 2022) a načerpat od nich osobní tipy na focení přírody. Fotoprocházky začínají vždy v celou hodinu před vzdělávacím střediskem.

Canon ZOOM archiv 12

Pro účastníky akce je připravena i tradiční soutěž o hodnotné ceny. Kdo nejlépe nafotí jedinečné momenty ze života zvířat, vyhraje kompaktní zrcadlovku Canon EOS 250D, další v pořadí získají přenosnou tiskárnu Selphy Square či multifunkční tiskárnu PIXMA G640.

Canon ZOOM archiv 11

Stanoviště Canon ZOOM najdete u vzdělávacího centra nedaleko hlavního vchodu ZOO Praha. Akce se mohou zdarma zúčastnit všichni návštěvníci ZOO Praha. Počet účastníků je omezen, doporučujeme registraci ZDE.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.