Canon na veletrhu Reklama Polygraf

Publikováno: 13. dubna 2017 | autor Redakce
reklama-polygraf-2016.jpg

Reálné zkušenosti a postřehy pěti významných osobností z oboru polygrafie, designu, školství a výroby reklamy ve spojení s technikou Canon. To vše v rámci pěti jedinečných workshopů čeká na návštěvníky expozice společnosti Canon na veletrhu reklamy, médií a polygrafie Reklama Polygraf 2017, který se 24. až 26. dubna koná na výstavišti PVA EXPO Praha.

Jak může rozšířená realita zvýšit úspěšnost multikanálové komunikace? Jaká byla cesta za úspěchem výrobce speciálních malonákladových etiket? A jak zájem o využití kreativních řešení v oblasti tisku může přinášet nádherné a profesionálně zpracované produkty, které jejich tvůrci otevřou cestu do nových lukrativních oblastí byznysu? To je jen část otázek, na které návštěvníci celkem pěti workshopů pořádaných během tří dnů konání veletrhu Reklama Polygraf 2017 uslyší odpovědi v expozici Canon umístěné v hale číslo 4, stánek B05 (přehled a obsah workshopů naleznete níže). Kromě toho bude možné si proces výroby některých produktů, o nichž budou prezentující hovořit, prohlédnout přímo na místě.

První seznámení s technologií UVgel

Canon na veletrhu představí svou nabídku inkjetového a produkčního tisku zasahující do mnoha oblastí trhu včetně dekorativního i průmyslového tisku a speciálních aplikací. K vidění bude univerzální „true flatbed“ UV tiskárna Océ Arizona 1280 GT pro uživatele se středním objemem produkce, velkoformátová tiskárna imagePROGRAF PRO-6000S s vynikající tiskovou kvalitou, fantastickou rychlostí a výstupem až 60” šířky. Digitální produkční tisk zastoupí tiskárna imagePRESS C650 kombinující kvalitní tisk a vynikající výkon v menším, ale robustním provedení. Profesionální reprodukci fotografií předvede inkoustová tiskárna imagePROGRAF PRO-1000.

Návštěvníci veletrhu se jako první v České republice seznámí i s jedinečnou technologií UVgel, která mění svět velkoformátového tisku. Prvním představitelem celé řady tiskáren využívajících tuto novou technologii je Océ Colorado 1640, 64“ roll-to-roll tiskárna, která bude vůbec poprvé v Evropě představena na květnovém veletrhu FESPA v Hamburku.

„Návštěvníci stánku Canon na veletrhu Reklama Polygraf 2017 se již dva týdny před premiérou mohou těšit na ukázky široké škály tiskových výstupů vytvořených na nové tiskárně Océ Colorado 1640, a to včetně nástěnných a podlahových dekorací, bannerů, tapet, plakátů a prosvětlovaných reklamních poutačů,“ říká Ladislav Paleček, generální ředitel společnosti Canon CZ, podle něhož technologie Canon UVgel představuje významný pokrok z pohledu produktivity i rozšíření portfolia nabízených tiskových služeb a bude mít velmi pozitivní vliv na další vývoj v oblasti digitálního velkoformátového tisku. „Jsme přesvědčeni, že návštěvníci získají inspiraci v možnostech našich produktů a uvidí, jak jim mohou naše dosavadní zkušenosti pomoci s uchopením nových obchodních příležitostí přímo pro jejich vlastní podnikání,“ dodává Ladislav Paleček.

Program jednotlivých workshopů ve stánku společnosti Canon

24. 4. 2017, 11.00

YurkovicDesign

Nejkrásnější na tom je, že nás to baví stále víc

Známý slovenský designér, grafik a fotograf Vladimír Yurkovič představí svůj projekt fotografické výzdoby novostavby společnosti Astra-model. Od získání zdroje, nákupu práv, skenování z archivních materiálů až po tisk a finalizaci. „Klient přišel s přáním, že by chtěl vyzdobit svoji firmu fotografiemi z historie letectví. Přesněji civilního letectví z meziválečného období. Jako jediný zdroj schopný pokrýt naše požadavky se ukázalo aeronautické muzeum NASM ve Washington DC,“ říká Vladimír Yurkovič.

 

24. 4. 2017, 14.00

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni

Škola hrou – špičkové zpracování různorodých výstupů, ale i komfort a nevídaná možnost kreativního experimentu

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni (FDULS) prostřednictvím Markéty Kohoutkové představí filozofii fakulty, nejúspěšnější projekty z poslední doby a příklady netradičních tiskových postupů. V národním i mezinárodním měřítku je unikátní fakultní tiskové centrum, které mimo velkoformátových digitálních plotrů disponuje i rozměrnou UV flatbed tiskárnou. Toto zázemí poskytuje studentům možnost špičkového zpracování různorodých výstupů, ale i komfort a nevídanou možnost kreativního experimentu.

 

25. 4. 2017, 11.00

GRAFIE CZ

Jak lze díky rozšířené realitě zvýšit úspěšnost multikanálové komunikace

Martin Novotný ze společnosti GRAFIE CZ účastníky workshopu seznámí s tím, že i tištěný poster nebo POS/POP může být interaktivní. Rozšířená realita  - Augmented Reality (AR) tak zvyšuje možnosti komunikace se zákazníkem a jeho zájem o vystavované zboží. Tento workshop bude jedinečnou příležitostí zjistit, jak lze díky AR zvýšit úspěšnost multikanálové komunikace.

 

25. 4. 2017, 14.00

Kanovits media

Jak zájem o využití kreativních řešení v oblasti tisku může přinášet nádherné a profesionálně zpracované produkty

Zoltán Kanovits, jednatel společnosti Kanovits media účastníky workshopu zatáhne do světa inspirací a jedinečných kreativních řešení. Jeho příběh je důkazem toho, jak zájem a touha o vytváření kreativních řešení může díky využití inovativních technologií přinášet nádherné a profesionálně zpracované produkty, které jejich tvůrci navíc otevřou cestu do nových lukrativních oblastí byznysu. Kreativní tiskové studio a fullservisová reklamní agentura zaměřená na kreativní grafickou tvorbu a vysoce kvalitní velkoformátový tisk si právě díky tomu za krátkou dobu vybudovala skvělou pověst jedné z nejlepších tiskáren na Slovensku. „Posedlost kvalitou, kreativita, dostupné ceny a rychlé dodací lhůty jsou hlavními pilíři, na kterých stavíme a při budování společnosti chceme jít cestou překonávání očekávání zákazníků,“ říká Zoltán Kanovits.

 

26. 4. 2017, 11.00

RAYFILM

Malonákladová výroba nestandardních etiket

Společnost RAYFILM je předním evropským výrobcem etiket a karet. Jejím hlavním produktem jsou etikety určené pro potisk v digitálních tiskárnách. Díky laserovému výseku je společnost schopna vyrábět netradiční, jedinečné a originální etikety na širokou škálu samolepících papírů a polyesterových materiálů, které se využívají v mnoha odvětvích pro různé účely. Zákazník si může vybrat z nabídky více než 150 velikostí a tvarů etiket, nebo si vytvořit vlastní etikety. Tisk speciálních etiket a výrobu atraktivních prodejních materiálů návštěvníci uvidí přímo na stánku Canon.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.