Canon díky cashbacku zákazníkům vrátí peníze za nákup fotoaparátů i objektivů

Publikováno: 7. dubna 2020 | autor Kateřina Davidová
Canon díky cashbacku zákazníkům vrátí peníze za nákup fotoaparátů i objektivů

Společnost Canon přichystala pro své zákazníky v České republice jedinečnou prodejní akci. Při nákupu vybraných produktů jim vrátí až 7 700 Kč za nákup jediného produktu. Akce potrvá od dubna až do konce srpna.

Podmínkou pro vyplacení cashbacku je nákup produktů u vybraných partnerů společnosti Canon v období 1. dubna – 31. srpna 2020 a následná registrace tohoto nákupu na http://www.canon.cz/letnicashback. Registraci mohou zákazníci provést nejpozději do 30. září 2020. Společnost Canon nabízí cashback na několik modelů zrcadlových i bezzrcadlových fotoaparátů i velkou řadu objektivů.

Zákazníci získají cashback například při zakoupení profesionální digitální zrcadlovky Canon EOS 5D Mark IV, která nabízí vysokou kvalitu snímků, rychlé ostření a možnost natáčet videa v rozlišení 4K. Letní akci od společnosti Canon ocení o fanoušci bezzrcadlovek - při nákupu modelů EOS M6 MARK II nebo EOS R a EOS RP získají zpět 2 500 Kč. Celkovou hodnotu cashbacku si mohou zákazníci vypočítat na webu http://www.canon.cz/kalkulacka.

Po získání a ověření žádosti o cashback provede společnost Canon platbu na bankovní účet žadatele do 28 dnů od schválení nároku.

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu jen za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! PŘEDPLATNÉ I S DÁRKY vybírejte: ZDE.

Časopis FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.