Beskydská vodní pohlazení – jedinečná kniha na trhu

Publikováno: 14. února 2023 | autor Redakce
dsc0120-1046-626-crop.jpeg

Milí přátelé a obdivovatelé kouzel přírody, dovolte nám pozvat vás k seznámení s naším prvním společným dílem v podobě emotivního představení Beskydských vodopádů a kaskád.

Ty jsem společně s mým dlouholetým přítelem Alešem Havláskem, připravoval téměř 2 roky. Každý z nás jsme do knihy vložili část svého srdce i duše, abychom vám nabídli překrásné scenérie beskydské přírody, zachycené na nádherných fotografiích s poetickým a poutavým textem, jejichž prostřednictvím k vám promlouvá samotná voda.

dsc5823-1000-1000-.jpeg

S knihou Beskydská vodní pohlazení se můžete ponořit do kouzelného světa přírodních krás a inspirace. Zůstanete fyzicky v pohodlí svého domova, ale přesto naplno nasajte hřejivý dotek slunce na tváři a vdechnete čerstvý vánek hor a chlad i vůně řek a potoků. V uších se vám rozezní zurčení potoků a říček i hlasitý řev mohutných proudů vodopádů. Proniknete hluboko do srdce tohoto nádherného pohoří a necháte se jím pohladit.

dsc1550-i-1000-1000-.jpeg

Naše kniha vám na 182 stránkách otevře dveře k Beskydským pokladům a poodhalí vám tajemství dechberoucích míst jako jsou Mohelnický potok s vodopádem, peřeje řeky Ostravice, soutěska a vodopády Satiny, Jestřábí vodopád, Travenský vodopád a další úžasné klenoty našich milovaných Beskyd.

dsc0120-1046-626-crop.jpeg

Pokud hledáte jedinečnou knihu, která zasáhne vaše smysly a strhne vás pestrým, emotivním a bohatým životem vody, pak je naše kniha Beskydská vodní pohlazení tím pravým. Nepropásněte šanci, jaká se naskytne jednou za sto let (autorům je letos dohromady přesně 100. Petr 52 + Aleš 48)

Petr Pazdírek, poeta a malíř s objektivem a Aleš Havlásek, textař

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.