Advent v Muzeu Fotografie

Publikováno: 13. prosince 2023 | autor Redakce
adventvmf2023zm.jpg

Muzeum fotografie v Jindřichově hradci zve na celodenní adventní program v soboru 16.12.

V přízemí (atriu) a na nádvoří MINT Market – Moderně pojaté trhy se svěží módou, šperky, designem, delikatesami, kosmetikou a dalšími poctivě zpracovanými výrobky, které poskytují prostor menším a začínajícím návrhářům, tvůrcům a všem nadšencům, kteří se zkouší postavit na vlastní nohy. Návštěvníci tak budou moct pořídit lokálně vyrobené dárky, které pod stromečkem udělají zaručeně radost.

A to vše navíc v pohodové atmosféře, bez stresu nákupních center a s dobrou kávou nebo něčím na zub v ruce. Vybírat budete moci z více než 40 krásných značek ze všech koutů republiky. Bio kosmetika, oblečení pro malé i větší, šperky z kovu, papíru, dřeva nebo plastu, kabelky nejrůznějších velikostí a tvarů, sojové svíčky, makramé nebo lapače snů, delikatesy a mnoho dalšího.

adventvmf2023zm.jpg

V prvním patře bude pro návštěvníky bude připraveno vánoční fotografování v muzejním ateliéru, tvůrčí dílničky pro děti a ukázky řemesel. K vidění budou skláři, kovář, košíkář nebo včelař. Děti i dospělí zájemci si budou moci ozdobit vánoční perníčky, vytvořit si hračky ze dřeva, využít možnost "dětského tetování" nebo navštívit Luďkovu HRAČKOLNU. Nebude chybět ani výroba šperků, oblíbené malování na obličej a tvoření pro malé i velké z drceného skla nebo foukání barev. Na nádvoří budou probíhat ukázky zručné práce kováře.

Po celou dobu programu bude v přízemí pro návštěvníky otevřena Muzejní kavárna, kde bude možné si vychutnat kromě dobré kávy i vánoční medovinu, svařák a pro malé návštěvníky nebude chybět dětský punč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.