25. Fürstenfeld mezinárodní dny fotografií přírody 2023

Publikováno: 4. března 2023 | autor Redakce
image017.jpg

14. – 16. duben bude patřit fotografii! 25. mezinárodní Fürstenfeld Nature Photo Days 2023 aneb když ochrana přírody s fotografií vstoupí do symbiózy, Mezinárodní Fürstenfeld Nature Photo Days se konají nedaleko Mnichova. Každoročně se zde na tomto velkém festivalu fotografií přírody setkávají hosté, kteří se zajímají o přírodu a fotografování.

Jsou z Německa i zahraničí a zúčastňují se přednášek, seminářů a fotografických workshopů nebo bezplatného doprovodného programu.

image001.jpg

Velké přednáškové turné řečníků představí různé přírodní krásy "Německa", a to vše u příležitosti 25. výročí Dnů fotografie přírody. Přednášky začínají na pobřeží Severního a Baltského moře a končí v neděli odpoledne po sedmi přednáškách v Alpách. Přes tuto snahu je mnoho krajin již vážně ohroženo člověkem a jeho vlivy na životní prostředí. Renomovaní řečníci se budou těmito hrozbami zabývat právě ve svých přednáškách.

image009.jpg

Fotografická školení jsou nabízena ve 13 atraktivních workshopech, třech seminářích a šesti volných krátkých seminářích. Víkendová vstupenka stojí v předprodeji 80 €, jednotlivé přednášky stojí v předprodeji mezi 5 a 14 €. Různé workshopy a semináře stojí mezi € 15 a € 82 při objednání předem.

 


 

Datum: 14.–16. dubna 2023
Místo konání: Veranstaltungsforum Fürstenfeld, Zisterzienserweg, 82256 Fürstenfeldbruck
Online prodej vstupenekwww.glanzlichter.com/kartenshop.cfm
Více info na: http://www.glanzlichter.com/fuerstenfeld.cfm

 


 

O víkendu začíná bezplatný doprovodný program na ploše 7 800 metrů čtverečních. Jste zváni na velký bezplatný veletrh fotografií / přírody / cestování na 1,400 metrech čtverečních, s více než 100 vystavovateli ve dvou halách a ve velkém venkovním prostoru. Budou k vidění nejnovější modely fotoaparátů a odpovídající speciální příslušenství. Návštěvník se může informovat o různých možnostech úpravy a správy snímků, fotografických výletech a workshopech, fotoknihách a pojištění fotografií.

image010.jpg

Ve velké servisní stanici nabídnou přední výrobci fotoaparátů bezplatnou službu kontroly a čištění nejen vašich bezzrcadlovek.

Během nádherných ukázek letů dravých ptáků budou kroužit majestátní dravci vysoko nad klášterem Fürstenfeld a stanou se ideálním testovacím motivem pro mnoho vystavovatelů optiky dlouhého dosahu. Přímo na letišti bude mnoho známých výrobců dalekohledů, pozorovacích dalekohledů a dodavatelů teleobjektivů nabízet své výrobky k dispozici pro praktickou zkoušku.

image013.jpg

V sobotu ráno 15. dubna se uskuteční velké farmářské trhy přímo v křídle budovy vedle fototrhu. Více než 20 přímých výrobců z okresu Fürstenfeldbruck zde bude prodávat své výrobky.

V rámci "Víkendu fotografie" bude v rámci fóra vystaveno více než 300 fotografií ve vnitřních i venkovních prostorách.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.