Výstava Red Bull Illume zahajuje v Hangar-7

Publikováno: 10. března 2022 | autor Rudolf Stáhlich
Red Bull H

Vítězné snímky z této i u nás oblíbené světové soutěže akčních a adventure událostí a sportů budou vystaveny ve slavném salcburském Hangaru-7 ode dneška do 8. května 2022. Pojedeme se podívat?

Výstava Red Bull Illume se tedy vrací do rakouského Salcburku! Vítězné snímky je možné shlédnout ve vyhlášeném Hangar-7, slavném to domově historických letadel a vozů Formule 1. Není to však poprvé, co toto ikonické místo hostí právě tuto výstavu.

Red Bull II

Vítězové byli vyhlášeni v prosinci 2021 a jejich velké snímky adjustované v prosklených a nasvícených lightboxech se vydávají na celosvětové turné ve formě výstavy Red Bull Illume Exhibition.

Red Bull III

Expozice obsahuje 56 snímků finalistů v lightboxech o rozměrech 2x2 metry od německého výrobce CCS Fabric Frame. Výjimečná kvalita tisku i nasvícení skutečně představuje v podobě, kterou si návštěvník skutečně užije.

Red Bull 4

Oněch 256 nejlepších letošních snímků a také všechny snímky z předchozích soutěžních dílů lze nalézt v Red Bull Illume News Room na Red Bull Content Pool.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.