Krátký film natočený Galaxy S22 Ultra

Publikováno: 26. června 2022 | autor Redakce
Samsung krátký film h

Společnost Samsung Electronics dne 22. června 2022 představila krátký film Make STRANGER Nights Epic, při jehož natáčení se uplatnily funkce a parametry modelu Galaxy S22 Ultra pro fotografování a natáčení v noci. Film je inspirovaný populárním seriálem Stranger Things, jehož čtvrtá řada právě běží na Netflixu. Obě firmy spolupracují již řadu let, nový krátký film lze zhlédnout na sociálních sítích na profilech Samsungu.

Film inspirovaný seriálem Stranger Things ukazuje, že se Galaxy S22 Ultra hodí pro noční fotografování a natáčení. Ve čtvrté řadě seriálu se v noci otevírá portál do jiného světa, do alternativní reality. Díky telefonu Galaxy S22 Ultra se o něco podobného může pokusit každý – nejmodernější mobilní technologie umožňuje zachytit mnohé z toho, co by jinak zůstalo ukryté ve tmě.

Samsung krátký film čl

Noc jako kulisa pro úžasné přiběhy

Ve filmu Make STRANGER Nights Epic si mladá dívka strčí svůj telefon Samsung Galaxy S22 Ultra do zadní kapsy kalhot a rozjede se na kole ke kamarádce na večírek, jehož hlavní náplní je společné sledování čtvrté řady Stranger Things. Během cesty se ovšem nechtěně spustí kamera a začne natáčet, co se v tu chvíli děje ve Světě vzhůru nohama. Všechny scény točené na výšku skutečně vznikly pomocí telefonu Samsung Galaxy S22 Ultra.

Krátký film slouží divákům jako praktická ukázka funkcí Samsungu Galaxy S22 Ultra pro noční fotografování. Mezi hlavní přednosti patří obří rozlišení zadního fotoaparátu (108 MPix) a velké pixely 2,4 um na snímači s umělou inteligencí. Výsledkem je lepší schopnost zachytávat světlo i při jeho nedostatku. Videozáznamy jsou tím pádem ostřejší, jasnější a celkově kvalitnější.

Galaxie plná výjimečného obsahu

Samsung a Netflix spolupracují už dlouho, mají za sebou celou řadu podobných akcí a předmětem spolupráce se opakovaně stávaly nejpopulárnější seriály, které jsou na streamingové platformě k vidění. V lednu například obě firmy propagovaly druhou sérii seriálu Emily v Paříži – majitelé telefonů Samsung Galaxy Z Flip 5G se mohli do kampaně dokonce interaktivně zapojit a vyzkoušet si hlavní roli na animovaném plakátě.

Samsung krátký film čl 2

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.