Krásně vytištěné červnové FotoVideo

Publikováno: 24. května 2023 | autor Redakce
fv06-23-web3.jpg

Toto vydání, zcela neskromně, stojí za to!  Je dobře, že ho už třímáte v ruce, nebo si ho zrovna jdete koupit. Šéfredaktor se v jeho úvodníku tak trochu zamyslel nad tiskem a výstavami vytištěných fotografií. Vždyť ono vlastně každé naše vydání je takovou malou výstavou, nemyslíte?

Tak pojďme k obsahu! Za prvé se v tomto vydání zabýváme hned asi na čtrnácti či dokonce více stranách (to už si posuďte při čtení sami) kvalitním tiskem vašich fotografií a za druhé se šéfredaktorovi těsně před předávkou tohoto vydání do tisku podařilo navštívit světově vyhlášenou akci PHOTO LONDON.

V hlavním rozhovoru se světově proslulou fotografkou Amy Shore se například dozvíte hodně zajímavého o focení automobilů a automobilových závodů veteránů. Páni kluci, kdo by neznal slavný Goodwood, že?

fv06-23-web2.jpg

Tentokrát si opět nenechte ujít velmi „výživnou“ FotoEsej. Kevin V. Ton totiž asistoval a taky si trochu zahrál ve slavném klipu Švýcarák, krásné to pozvánce na Fotoškoda FEST. Mimochodem, natočilo ho studio ZERO Limits, se kterým si asi brzy budeme povídat o jejich práci a technice.

Když se namátkou podíváme o kousek dál, setkáme se s několika důležitými dvoustranami. Dozvíte se na nich, kdo vyhrál v národním kole soutěže EISA Maestro, dále si přečtete a prohlédnete výsledky speciální soutěžní kategorie Ukládej své fotky z cest do bezpečí, nechybí recenze dvou velmi zajímavých knih, z nichž ta hodně fotografická se zároveň stala skvělým dárkem k našemu předplatnému, a další a další.

V tomto vydání nás také navštívil Angelo Purgert, tentokrát jako fotograf krásných aktů, v Analogové škole se dozvíte, jak přišla na svět zrcadlovka a Jaroslav Hora vám vysvětlí proč se jet podívat do Kostariky, i když třeba nejste vůbec fotografem. Pokračujeme úpravami fotografií v Zoneru (tentokrát je to o pozadí…), poradíme, co si vzít s sebou v létě na cesty a proč si vytisknout fotoknihu. K tomu si určitě přečtěte naše Tiskové tipy na léto a ve FotoPoradně o aktuálně nejmodernějších úložištích. Následují velké testy, recenze, novinky… je toho spousta. Červnové FotoVideo stojí opravdu za těch 119 korun! Pusťte se do něj!


Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!
Vybírejte si na našem webu – přehled předpatného


Každopádně jsme vám červnové FotoVideo připravovali s velkou láskou a snahou přinést to nové a neotřelé i to co třeba právě potřebujete. Mějte krásné červnové dny, počasí už snad bude mnohem více „photo-friendly“, takže můžete vkládat své další a další soutěžní snímky do všech zbývajících témat Fotografa roku a sledovat, zda se také třeba objevíte vytištění mezi nejlepšími dvaceti snímky daného tématu v některém z dalších vydání našeho časopisu.

A nezapomeňte si nás předplatit, máme nové dárky! Tak si ten celý červen užijte v pohodě a ve zdraví! To vám vám přeje Rudolf Stáhlich a celý tým FotoVideo a www.ifotovideo.cz


Doporučujeme vám další soutěžní téma 23. ročníku soutěže Fotograf roku:

JÍDLO … připravit, nafotit a sníst! Uzávěrka: 30. červen 2023.

Téma, které se rozvinulo od estetických zátiší do produktové a reklamní fotografie. Fotografie jídla je zajímavou, byť náročnou disciplínou. Jídlo je naším každodenním průvodcem, je tedy příhodné mu vzdát hold lákavou a chutnou fotografií. Podívejte se pro inspiraci do soutěžní galerie tohoto krásného tématu.


Vybíráme pro vás z obsahu červnového vydání časopisu FotoVideo například:

AMY SHORE

Od obav k obdivu

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-006.jpg

THE EISA MAESTRO PHOTOGRAPHY CONTEST 2023

Téma The Animal Kingdom vyhodnoceno

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-014.jpg

ANGELO PURGERT – Rozhovor o aktu

Tři otázky pro …

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-029.jpg

Analogová škola

Jak přišla na svět zrcadlovka?

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-032.jpg

Jak se fotí

Proč jet fotit do Kostariky?

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-036.jpg

Nissin představuje

Recenze blesku Nissin MG-X

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-060.jpg

Solární příslušenství

Agfa Power – energie sbalená na cesty

fotovideo-06-2023-digiport-stranka-086.jpg


Nová kniha a speciální hrací karty – novinky jako dárky k předplatnému časopisu FotoVideo!

Pojedete do přírody? Vyberte si poukázku v hodnotě 1000 Kč od společnosti BUSHMAN a nakupte si výbavu. Nově jsme přidali skvělou paměťovou kartu Kingston a knihu, kterou věnovala Liberecká škola fotografie a grafiky. Velkým hitem je software ZONER a poukaz na zdarma stahování z Ulož.to!

Můžete si ale jako bonus k předplatnému zadarmo nechat vyčistit čip u foťáku, nebo si vyberete UV filtry Tamron, poukázku na Canon workshop! Nebo třeba některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro? A jako novinku máme nádhernou knihu Michala Broučka – PACHAMAMA a také velmi zajímavé a unikátní karty Laowa. Vybírejte a neváhejte. Objednání předplatného FotoVideo je stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech.

Vybírejte si i na našem webu – přehled předplatného

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 50 % jeho normální, prodejní ceny, kterou jsme museli zvýšit. To už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

fv06-23-web2.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.