Vyzkoušejte zvuk s vysokým rozlišením bez kompromisů s posledními inovacemi sluchátek Sony

Publikováno: 12. ledna 2018 | autor Redakce
sony, sluchátká MDR-1A

Po výborně hodnocených sluchátkách MDR-1A představených v roce 2014, přinášejí MDR-1AM2 množství nových a zdokonalených vlastností, díky nimž vezmou trh se sluchátky útokem. Společnost Sony vycházela ze svých dřívějších odborných zkušeností, a zvuk ještě více zdokonalila.

  • Audio s vysokým rozlišením schopné reprodukovat hudbu přesně podle záměrů interpreta
  • Nově vyvinutý reproduktor s průměrem 40 mm a krycí mřížkou s Fibonacciho vzorem, technologií, kterou si sluchátka vypůjčila od modelu Z1R série Signature od Sony, nabízí jedinečný zážitek z poslechu
  • Pohodlné měkké náušníky jsou nebývale lehké, takže je můžete nosit déle

Špičkový zvuk pro sofistikované uši

Pokud nechcete dělat kompromis v kvalitě zvuku, jsou tato sluchátka rozhodně to pravé pro vás. Ještě více zdokonalují schopnosti v oblasti Hi-Res, dokážou přehrávat frekvence dosahující až 100kHz a mohou se pochlubit nově vyvinutým HD reproduktorem o velikosti 40 mm, takže si můžete vychutnávat frekvenční rozsah v maximální šíři. Jsou také vybavena polymerovou membránou z tekutých krystalů s hliníkovou povrchovou úpravou, které dokonale pomáhají reprodukovat každou jemnou nuanci. U modelu 1AM2s byla použita krycí mřížka s Fibonacciho vzorem, která zlepšuje reprodukci ultra vysokých frekvencí. Také byla použita stříbrem potažená bezkyslíkatá měď (OFC, oxygen-free copper), která minimalizuje ztráty při přenosu signálu. Další výhodou je možnost volit mezi symetrickými konektory o průměru 4,4mm a standardními 3,5mm konektory, které rozšiřují možnosti jejich použití. Tato sluchátka jdou ve šlépějích modelu MDR-Z1R, sluchátek z řady Signature Series, a jejich zvuk je laděn stejným směrem.

Klíčem je pohodlí

Sluchátka jsou lehčí než předchozí model – to je velká výhoda, ať už je používáte doma či venku. Tato circumaurální sluchátka tak můžete mít nasazená déle, také jejich náušníky byly navrženy tak, aby zajišťovaly dlouhodobý komfort. Luxusní, pohodlné náušníky ze syntetické kůže jsou vyrobeny z paměťové polyuretanové pěny.

Model 1AM2 se představí ve dvou stylových barevných variantách – černé a stříbrné – pro decentní eleganci.

Navrženo v úzké spolupráci s Kimber Kable®

Součástí balení sluchátek jsou dva kabely – standardní a se symetrickým konektorem o průměru 4,4 mm. Pokud o všem chcete ještě zvýšit kvalitu zvuku, který posloucháte, představuje společnost Sony kabel Kimber Kable®, který model 1AM2 dokonale doplňuje. Kabel MUC-S12SB1 Kimber Kable® je kompatibilní s tímto i s dalšími modely sluchátek s jedním výstupem. Pokud jste hledali kompatibilní připojení se symetrickým konektorem pro připojení sluchátek Sony k Walkmanu®, už dál hledat nemusíte.

Další novinky od Sony naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.