Telefon (z) budoucnosti bude v Česku ještě před Vánoci: Samsung zahájil předobjednávky na Galaxy Fold

Publikováno: 11. prosince 2019 | autor Redakce
dsc-4461-v2.jpg

Nejinovativnější mobilní telefon současnosti disponuje vlastním uživatelským rozhraním, variabilitou a dlouhou řadou nejpokročilejších funkcí.

Samsung uvádí na český trh skládací telefon Samsung Galaxy Fold, který se začne prodávat 13. prosince. Zájemci si ho však mohou předobjednat již nyní, a to ve všech značkových prodejnách a na e-shopu www.samsung.cz.

Telefon s ohebným displejem bude k dispozici v černém a stříbrném barevném provedení s kapacitou interní paměti 512 GB. Unikátní kousek bude ke koupi pouze na webových stránkách společnosti a ve vybraných značkových prodejnách. Doporučená maloobchodní cena telefonu Samsung Galaxy Fold je 53 999 Kč. Za tuto cenu však zákazník získává nejenom samotný telefon, ale také bezdrátová sluchátka Galaxy Buds, ochranný kryt z odolných aramidových vláken nebo speciální pojištění náhodného poškození. Samozřejmostí je pak prémiový servis Moje Galaxy, který nabízí například speciální infolinku nebo zdarma vyzvednutí poškozeného telefonu u zákazníka a zapůjčení náhradního přístroje po dobu záruční opravy.

dsc-4464.jpg

Kupující se v případě koupi Galaxy Fold distribuovaného v ČR společností Samsung Electronics Czech and Slovak nemusí bát náhodného mechanického poškození telefonu i náhodného poškození vnikem kapaliny, například prasknutí displeje. Samsung totiž k telefonu nabízí zdarma roční pojištění, v jehož rámci má zákazník nárok na jednu pojistnou událost se spoluúčastí pouze 3 399 Kč. Podmínkou je registrace zařízení na stránkách www.samsung.com/cz/support/galaxy-fold-premier-service nebo skrze infolinku 800 726 786 do 30 dnů od nákupu.

dsc-4458-v-motyl.jpg

Po Francii, Německu a Velké Británii se dočkají i tuzemští zájemci. Samsung Galaxy Fold prošel v posledních měsících řadou designových úprav i konstrukčním zdokonalením, a je tak připraven i pro české zákazníky.

„Samsung Galaxy Fold není jen telefon s ohebným displejem. Je to to nejlepší, co Samsung dnes nabízí, a možností ohebného displeje využívá skutečně naplno. Koncept celého telefonu je navržen tak, aby z této zdánlivě designové hříčky těžilo celé zařízení se všemi svými funkcemi a možnostmi. To se povedlo a já jsem přesvědčený o tom, že Galaxy Fold si svoje zákazníky najde velmi rychle,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

00-galaxy-fold-product-image-all.jpg

Nová dimenze multitaskingu

Zařízení Galaxy Fold bylo navrženo s cílem inspirovat k novým způsobům použití: Pokud je přístroj zavřený, můžete pohodlně pomocí jedné ruky přistupovat k nejdůležitějším zprávám a informacím na vnějším displeji. Po otevření telefonu vás pohltí 7,3palcový displeji Infinity Flex.[1]

O bezchybný uživatelský zážitek se postará funkce App Continuity, která zajistí plynulý přechod spuštěných aplikací z vnějšího displeje na vnitřní a naopak.[2]

galaxy-fold-back.jpg

Ohebným displejem možnosti jen začínají

Galaxy Fold v sobě spojuje oblíbené funkce chytrých telefonů a tabletů, a představuje tak nový druh mobilního zařízení, které dokáže nabídnout prvotřídní uživatelský zážitek – počínaje novým tvarem a použitými materiály až po jedinečné uživatelské rozhraní uzpůsobené skládací koncepci, špičkový výkon a univerzální fotoaparát.

Hlavní sestava fotoaparátů je tvořena trojicí čoček pro co nejuniverzálnější použití: 16Mpx ultraširokoúhlým objektivem se zorným úhlem 123˚, širokoúhlým fotoaparátem o rozlišení 12 Mpx a rovněž 12Mpx teleobjektivem s až dvojnásobným optickým zoomem.

Zejména pro pořizování selfies je k dispozici vnější fotoaparát s rozlišením 10 Mpx, a přední kameru majitelé objeví i po otevření telefonu: selfie fotoaparát doplňuje ve dvojité sestavě ještě 8Mpx čočka pro tvorbu pokročilých efektů s hloubkou ostrosti.

Osmijádrový procesor a operační paměť o velikosti 12 GB se postarají o hladký běh všech aplikací, ať už půjde o hry, foto a video editory, kancelářské programy nebo přehrávače médií.

cz-samsung-galaxy-fold-silver-kv-a4-horizontal.jpg

Značkové prodejny Samsung, které prodávají a vystavují Galaxy Fold:

  • Samsung značková prodejna Praha – Westfield Chodov
  • Samsung značková prodejna Praha – OC Nový Smíchov
  • Samsung značková prodejna Praha – Palladium
  • Samsung značková prodejna Praha – Centrum Černý Most
  • Samsung značková prodejna Brno – OC Olympia
  • Samsung značková prodejna Plzeň – OC Olympia
  • Samsung značková prodejna Ostrava – Forum Nová Karolina
  • Samsung značková prodejna Futurum Hradec Králové

 

Úplný seznam značkových prodejen je dostupný na internetových stránkách

https://www.samsung.com/cz/znackoveprodejny/.

Další informace o zařízení Galaxy Fold naleznete na internetových stránkách www.samsung.com/cz/galaxy/galaxy-fold nebo www.samsungmobilepress.com.



[1] Rozměr displeje je stanoven na základě úhlopříčky ideálního obdélníku bez přihlédnutí k zaoblení rohů a k výřezu v horní části displeje. Skutečná obrazová plocha je vzhledem k zaobleným rohům a hornímu výřezu menší.

[2] Některé aplikace třetích stran nemusí kontinuitu aplikací podporovat.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.