Tamron představuje nový ultra-teleobjektiv se zoomem

Publikováno: 16. září 2017 | autor Redakce
ultra-teleobjektiv 100-400mm F / 4,5-6,3 Di VC USD (model A035)

Tamron Co., Ltd. vyvinul nový ultra-teleobjektiv 100-400mm F / 4,5-6,3 Di VC USD (model A035) pro digitální full-frame zrcadlovky.

Pokročilý optický design modelu A035 obsahuje 3 LD členy s nízkým rozptylem světla pro snížení aberace a originální eBAND povrchovou úpravu pro vynikající antireflexní výkon. S hmotností pouhých 1, 115 g je nový objektiv nejlehčí ve své třídě*. Objektiv obsahuje magneziový materiál v klíčových oblastech, čímž je snížena hmotnost a objektiv je pevnější a snadno přenositelný.

Model A035 poskytuje rychlý a přesný výkon autofokusu a důsledně silnou kompenzaci vibrací, díky vysokorychlostní duální mikroprocesorové jednotce, kterou naleznete v nejnovějších modelech objektivů Tamron.

Model A035 je plně kompatibilní s telekonvertorem Tamron 1.4X, který násobí ohniskovou vzdálenost objektivu a Tamron TAP-in konzolí, která umožňuje přizpůsobení objektivu pro úpravy zaostření, úpravy mechanismu kompenzace vibrací a dalších. K dispozici je jako volitelné příslušenství také stativ Arca Swiss.

Tato kombinace funkcí a volitelného příslušenství představuje objektiv, který ocení každý fotograf při fotografování v různých situacích. Objektiv je vhodný nejen pro fotografování v nepříznivých světelných podmínkách, které vyžadují ruční ovládání, ale také tam, kde je preferováno pohodlné připevnění na stativ.

Hlavní vlastnosti

1. 3 LD členy s nízkým rozptylem světla účinně kompenzují axiální chromatické aberace, které jsou potenciálním problémem ultra-teleobjektivů, další různé odchylky

2. eBAND povrchová úprava s vynikajícím antireflexním účinkem eliminuje tvorbu nežádoucích záblesků a stínů a poskytuje bezchybný, křišťálově čistý obraz

3. Vysokorychlostní duální MPU (mikroprocesorová jednotka) poskytuje rychlý a vysoce citlivý výkon autofokusu a vynikající kompenzaci vibrací

4. Nejlehčí objektiv v kategorii zoomových ultra-teleobjektivů (hmotnost 1,115 g)

5. Volitelné příslušenství pro upevnění na stativ je kompatibilní s Arca Swiss

6. Minimální zaostřovací vzdálenost 1,5 m a maximální poměr zvětšení 1: 3,6

7. Konstrukce odolná proti vlhkosti a fluorová povrchová úprava zlepšuje ochranu před nepříznivými povětrnostními vlivy

8. Plně kompatibilní s telekonvertory a konzolí TAP-in ConsoleTM

* Specifikace, vzhled, funkce atd. mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.