Společnost TP Vision představila další nové řady OLED televizorů

Publikováno: 26. října 2019 | autor Redakce
oled854-lp-f-daylight.jpg

Společnost TP Vision, výrobce audio a video spotřební elektroniky, představila dvě nové řady OLED televizorů. K nejvyšším řadám OLED+ se zvukem Bowers and Wilkins tak přibyly nové televizory série OLED854 (OLED804) a OLED754.

Série OLED854 a OLED804 – oceněný obraz i design

 

Jedná se o výhodné televizory, které diváka zaujmou kvalitním 4K obrazem díky kombinaci OLED panelu a již třetí generace obrazového procesoru P5. 55palcový model 55OLED804 dokonce získal ocenění EISA pro nejvýhodnější OLED televizor 2019-2020 a potvrdil tak vynikající poměr cena/výkon celé této série.

Obrazová kvalita

Nová 3. generace obrazového procesoru P5 se ve všech nových televizorech OLED stará o zpracování a vylepšení obrazu. 3. generace má dvoučipové uspořádání, ve kterém druhý čip zdvojnásobuje výpočetní výkon a přináší 30% vylepšení obrazové kvality ve srovnání s druhou generací procesoru. P5 vylepšuje obrazový výkon a přináší lepší redukci šumu, ostřejší obraz a přesnější barvy, včetně té pleťové. To vše bez ohledu na zdroji obrazu.

Nový procesor poskytuje lepší obrazovou kvalitu ve formátech HDR10, HDR10+ a nově i v Dolby Vision. Tento formát divákovi nabízí nevídaný jas u světlých scén i působivě temné zobrazení v tmavých oblastech. Zvuk jako v kině zaručuje podpora formátu Dolby Atmos.

oled854-lp-rft-androido.jpg

Chytré ovládání a Ambilight

Oba modely jsou vybaveny čtyřjádrovým procesorem a operačním systémem Android TV ve verzi P. Díky němu je možné stahovat a používat aplikace a hry, stejně jako si jednoduše prohlížet filmy a seriály z obchodu Google Play. Televizor můžete ovládat i pomocí hlasu díky podpoře Google Assistant a zařízení Alexa.

oled804-lp-f.jpg

Ani v této sérii nemůže chybět poznávací znamení televizorů Philips – patentovaná technologie Ambilight v třístranném provedení.

Design

Modely 854 a 804 se od sebe liší pouze stojanem. OLED854 má tmavý chromovaný středový otočný stojan. Ten umožňuje umístit televizor na stolek, který je menší než šířka samotného televizoru a dovolí natočit obrazovku tak, jak je zrovna potřeba. OLED804 má pevný stojan tvořený dvěma elegantními kovovými nožičkami. Oba modely mají velmi tenký chromovaný rámeček. Elegantní design, využití kvalitních materiálů a precizní zpracování vysloužily modelu OLED854 zisk dvou prestižních designových cen IF Design Award 2019 a Red Dot 2019.

K dostání jsou televizory série OLED854 a OLED804 v úhlopříčkách 55 a 65 palců od 46 990 Kč.

oled854-lp-lft.jpg

Série 754 – špičková kvalita obrazu pro každého

OLED panely vytvářejí dokonalý obraz, precizní podání černé barvy i perfektně plynulý pohyb. I proto společnost TP Vision tento rok uvedla model OLED754, který nabízí všechny tyto přednosti OLED panelu v sérii, která byla doposud vyhrazena pouze LCD televizorům. OLED panel, výhody nové obrazového procesoru i všechna špičková vylepšení obrazu jsou tak ještě dostupnější.

Operační systém Saphi zajišťuje snadné ovládání a nabízí základní chytré funkce, jako je stahování aplikací nebo streamování obsahu. Tento model je tak ideální pro náročné zákazníky, kteří si přehrávají většinu obsahu v nejvyšší kvalitě přes HDMI, USB či streamovací služby.

Stejně jako vyšší série i modely OLED754 disponují třístranným Ambilightem a jsou vyrobené v precizním evropském designu.

Modely OLED754 bude možné zakoupit již od 39 999 Kč v úhlopříčkách 55 a 65 palců.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.