Společnost TCL se stala Premium partnerem české fotbalové reprezentace

Publikováno: 13. ledna 2020 | autor Kateřina Davidová
TCL Premium partnerem české fotbalové reprezentace

Novým Premium partnerem české fotbalové reprezentace se stala společnost TCL. Druhý největší výrobce televizorů na světě a jeden z předních světových výrobců spotřební elektroniky se bude angažovat v několika oblastech a představil i svého ambasadora Pavla Horvátha.

Fotbalová reprezentace získala nového partnera z Číny. Za účasti předsedy FAČR Martina Malíka, manažera české fotbalové reprezentace Libora Sionka, asistenta trenéra Jiřího Chytrého a Alexe Krále, bývalého hráče Slavie Praha, nyní hájícího barvy ruského Spartaku Moskva, byl dnes v sídle FAČR představen nový Premium partner, který bude součástí národního týmu minimálně další dva roky.

TLC v minulosti podporovala například prestižní fotbalový turnaj Copa Amerika 2019, a dokonce spolupracovala s brazilským fotbalovým týmem. Globálním ambasadorem značky byl také jeden z nejlepších fotbalistů planety, Brazilec Neymar. Do povědomí českých sportovních fanoušků se značka zapsala jako sponzor minulého mistrovství světa v basketbale, kde celý svět ohromily výkony české reprezentace.

Lokálním ambasadorem značky bude Pavel Horváth, bývalý reprezentační záložník a nyní trenér Viktorie Plzeň „B“. „Jsem rád, že i po konci aktivní kariéry jsem mohl zůstat u fotbalu, protože je to vlastně celý můj život a mám tak pořád možnost se živit tím, co mě baví. Tohle byla příležitost, jak se alespoň trochu znovu stát součástí národního týmu, a proto chci poděkovat lidem z TCL, že mi tuto příležitost dali,“ řekl Horváth na tiskové konferenci.

TCL se navíc bude podílet na speciální fanzóně, která vznikne během Eura 2020. Její konkrétní podoba se v tuto chvíli řeší a už brzy ji FAČR a TCL představí fanouškům. Další spojení TCL se sportovním světem v Česku představuje spolupráce s Českou televizí, konkrétně v rámci projektu Gól týdne, měsíce a roku. Jedná se o tradiční diváckou anketu s více než 20letou historií.

Na jednu z posledních zajímavých novinek z dílny TLC – jímž je první Android TV s novou technologií Mini LED a jedna z vůbec nejtenčích Direct LED TV na světě se podívejte: ZDE.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.